Shiba Inu (SHIB) toont ondanks een daling van 11,6%, kracht om snel te gaan herstellen, met een huidige prijs van $ 0,00002417.

Na een indrukwekkende toename van 164% in het handelsvolume, ziet analist Maximilian potentie voor een stijging van 30% in de SHIB koers. Dit artikel onderzoekt de mogelijkheid of Shiba Inu (SHIB) de grens van 1 euro kan doorbreken, te midden van een hoge activiteit en een sterke technische positie.

Opmerkelijke groei en vertrouwen in Shiba Inu

Er is een opmerkelijke toename in het handelsvolume. Zo is het handelsvolume van SHIB gestegen met 164%, naar $ 1,2 miljard in 24 uur, wat neerkomt op 8,41% van de marktkapitalisatie. Daarnaast is het volume van SHIB-derivaten met 201% gestegen naar momenteel $369,97 miljoen. Dit alles ondanks een daling van de open interesse naar $ 66 miljoen.

Bovendien is het vertrouwen van beleggers in Shiba Inu sterk gebleven. Zo houden er meer dan 12.000 adressen ten minste 1 miljard SHIB-tokens vast. Daarnaast houden 73% van de SHIB-beleggers hun tokens momenteel meer dan een jaar vast (IntoTheBlock), wat wijst op een sterk vooruitzicht op de lange termijn ondanks korte termijn marktschommelingen.

Naast deze positieve statistieken neemt de interesse van grote investeerders, ook wel ‘whales’ genoemd, toe in het aankopen van Shiba Inu tokens. Recentelijk kocht een nieuwe whale maar liefst 107,1 miljard SHIB, kort nadat de koers een zes-weekse dieptepunt van $ 0,00001830 bereikte op 13 april.

Vlak na deze aankoop deed een andere whale aanzienlijke aankopen van SHIB via drie transacties bij Coinbase. De eerste betrof 23,3 miljard tokens, gevolgd door nog twee aankopen van 27,39 miljard en 21,92 miljard SHIB.

Deze trend van grote aankopen zette zich voort met een bekende whale die 13,7 miljard SHIB aanschafte, gevolgd door nog een aanzienlijke transactie waarbij een andere ervaren investeerder 29,6 miljard tokens verwierf.

Technische analyse Shiba Inu

Vanuit technisch oogpunt heeft SHIB moeite om de prijsdrempel van $ 0,000028 terug te winnen, en handelt momenteel rond belangrijke voortschrijdende gemiddelden zoals de 50-daagse EMA en de 200-daagse EMA. Indicatoren zoals deze, samen met een verschuiving naar methoden van zelfbewaring, verminderen de onmiddellijke verkoopdruk. Dit suggereert een potentieel voor een bullish rally.

Daarnaast voorspelt analist Maximilian een stijging voor Shiba Inu. Zo zegt de analist dat het stijgende prijskanaal op de 4-uurs grafiek wordt behouden en de prijs zich vooral op de hoge niveaus in de trend bevindt.

Ook zegt de analist dat het volume nog steeds toeneemt, wat wijst op een algehele opwaartse trend. De analist kijkt ook naar het supportlevel in het prijskanaal: De prijs heeft hier voortdurend op gereageerd; er ligt veel liquiditeit rond dit gebied maar de bulls blijven in macht.

Kan Shiba Inu 1 euro worden?

De speculatie of Shiba Inu (SHIB) ooit de grens van 1 euro kan overschrijden, blijft een onderwerp van intense discussie. Dit ongelofelijke prijsdoel lijkt op korte termijn alleen niet mogelijk voor het activa, maar wat is er dan wel mogelijk?

Zo is Shiba Inu zich nu aardig aan het herstellen, waarbij de grote aankopen van de eerder besproken whales nu in de winst staan. SHIB is de afgelopen drie uur met 6,61% gestegen en wordt momenteel verhandeld voor $ 0,00002368. Ook staat de dagelijkse Commodity Channel Index (CCI) van SHIB nu op -138, wat suggereert dat SHIB momenteel ondergewaardeerd is.

Deze situatie biedt echter ook een kans om de horizon te verbreden en andere meme coins met potentieel te verkennen. Ondanks de recente tegenslagen, blijft de interesse in meme coins groot, aangedreven door de gemeenschappen die zich rond deze valuta’s vormen en de luchtige, culturele waarde die ze vertegenwoordigen.

Memecoins zoals DOGEVERSE, SLOTH en SMOG trekken aandacht als potentiële kandidaten voor de volgende rally, elk met unieke kenmerken en een toegewijde aanhang die hun waarde kan stimuleren.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Om te beginnen met, crypto meme Dogeverse (DOGEVERSE), Dogeverse is een nieuwe cryptocurrency-versie met een ongebruikelijke functie: je kunt deze items bezitten via verschillende chains en ze vrijelijk uitwisselen op die chains. Recentelijk heeft Dogeverse zijn presale gelanceerd en heeft in korte tijd al meer dan $ 4,63 miljoen opgehaald.

Dogeverse, een mijlpaal in de meme-coinsector, is de eerste Doge die tussen verschillende ketens kan ‘reizen’, wat hem binnenkort zeer waardevol kan maken. DOGEVERSE zal beschikbaar zijn op Ethereum, Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Solana en Base.

In de presale fase kun je de nieuwste crypto-meme kopen voor $ 0,000295 per stuk en je investering staken om extra tokens te ontvangen als beloning tijdens de presale. DOGEVERSE wordt binnenkort gelanceerd, en gezien de grote vraag die de presale heeft gegenereerd, zal het waarschijnlijk als een raket van de grond komen.

Slothana (SLOTH)

Ten tweede, Slothana (SLOTH), Slothana is op de Solana-blockchain gelanceerd als meme-munt en trekt de aandacht omdat veel andere tokens succesvol zijn geweest met hun lanceringen op dit platform.

Slothana onderscheidt zich van andere meme-munten door geen presale of directe IPO uit te voeren. In plaats daarvan maakt het gebruik van een uitzonderlijk airdrop-systeem voor SOL-tokenhouders om hun tokens rechtstreeks naar het wallet-adres van Slothana te sturen, waardoor een gemakkelijke aankoop van SLOTH-tokens wordt vergemakkelijkt.

Wat de presale van SLOTH betreft, hebben ze in een paar dagen al meer dan $10 miljoen verzameld; op X heeft de maker vermeld dat het token binnen 24 uur gelanceert gaat worden. Er is dus nog maar weinig tijd over, voor de geïnteresseerde investeerders om de SLOTH-tokens te kopen. Zo krijg je nu 10.000 SLOTH-tokens voor elke SOL die je verhandelt, en dit is ongeveer gelijk aan $ 0,0152 per SLOTH-token.

Smog (SMOG)

Ten derde, Smog (SMOG), het Smog-token is een voorbeeld van een succesvol token dat functioneerde op de Solana-blockchain. Het werd echter nooit verkocht via een presale en begon onmiddellijk te handelen op de Jupiter-beurs zodra het beschikbaar was.

Als resultaat van de introductie van deze aanbieding werd het debuut met enorm succes ontvangen en resulteerde dit in een waardestijging van het token binnen de eerste dag met 100%. Op dit moment is het na twee maanden meer dan verdubbeld. En nu, na een fantastische start, wordt het token ook verhandeld op de MEXC-beurs.

https://twitter.com/SMOGToken/status/1779804385322659911

Er was een duidelijke strategie waar het Smog-team enthousiast over was, die gericht was op het creëren van viraliteit en merkbekendheid, en als onderdeel daarvan hadden ze de helft van het tokenaanbod voorverkocht. Ook zal een aanzienlijk deel van de tokens worden gegeven via airdrops, met een verwachte positieve impact op de marktwaarde.

Er zijn drie platforms waar tokens kunnen worden gekocht: Jupiter Exchange, MEXC Exchange of via de officiële website. En er is een beperkte periode waarin beleggers het token met een korting van 10% kunnen kopen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post SHIB koers klaar voor 30% deze maand na 164% stijging ADTV – Kan Shiba Inu 1 Euro worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.