Dit is hoe de cryptomarkt werkt: De SEC gaf gisteren toestemming aan de start van meerdere Bitcoin ETF’s. Wat doet de markt? Die pompt juist al het geld in altcoins en even helemaal niets in Bitcoin.

Er zijn genoeg crypto’s die vandaag in het groen staan, tijd voor een greep uit de koersen!

Ethereum Classic wint vandaag

Ben jij een BLOX-trader van het eerste uur? Dan weet je dat Ethereum Classic bij de eerste groep verhandelbare crypto’s in BLOX hoort. ETC doet zijn naam eer aan, het is een echte klassieker.

En echte klassiekers komen zo nu en dan weer bovendrijven. Soms hoop je dat ze dan een lang tweede leven hebben, en soms hoop je dat het ophoudt (lees: All I want for Christmas van Mariah Carey).

koers ethereum classic

Ethereum Classic is vandaag 30% gestegen en wordt verhandeld voor 25,08 euro. Op dit moment zijn er 143 miljoen ETC in omloop met een marktwaarde van 2,753 miljard euro.

Pepe veert op

Onze favoriete kikker maakt een gekke sprong van bijna 15%. Dat mag ook we, de laatste weken van december en de eerste week van januari waren om je groen te ergeren.

pepe koersgrafiek prijs

Pepe kon dus wel een opsteker gebruiken. De actuele Pepe koers van vandaag is 0,00000126 euro. Op naar een nulletje minder!

Cardano (ADA) in de dubbele cijfers

Cardano (ADA) blijft een favorietje onder investeerders. Zeker voor de class of 2020/2021 moet een belletje gaan rinkelen. Veel cryptotraders die in die periode zijn gestart, begonnen niet met Bitcoin, maar met ADA.

cardano ada koers

De huidige koers van ADA is 0,5175 euro, een waardevermeerdering van 10,9% vergeleken met gisteren. Dat Cardano nog steeds een van de populairste coins is, kan je wel zien aan zijn positie. Qua marketcap staat Cardano op de 9e plek. Niet slecht op een speelveld van duizenden crypto’s.

Alle coins in dit artikel zijn te traden in BLOX.

The post SEC geeft startschot voor altseason: Ethereum Classic, Pepe en Cardano dik in het groen appeared first on BLOX | Nieuws.