De Dutch Blockchain Days staan weer voor de deur! Hét Nederlandse crypto- en web3 evenement van het jaar vindt deze keer plaats op 14 juni 2023, in de Meervaart in Amsterdam. BLOX kan als officiële sponsor natuurlijk niet ontbreken en voorziet jou daarom van voordelige tickets!

Aarzel dus niet en scoor via BLOX jouw entree met maar liefst 20% korting. Gebruik bij het bestellen de kortingscode Blox20 en profiteer van een mooie toegangsprijs. Ook geven wij nog 2 tickets gratis weg! Wil je zien wat je hiervoor moet doen, houd dan de komende tijd onze socials in de gaten.

Wat zijn de Dutch Blockchain Days?

De Dutch Blockchain Days zijn een jaarlijks evenement in Nederland, waar experts en geïnteresseerden samenkomen om meer te leren over blockchain-technologie, Web3 en crypto. Er worden presentaties gegeven, workshops gehouden en deelnemers kunnen met elkaar praten over de nieuwste ontwikkelingen in de blockchain-wereld. Het is tevens dé plek waar je kunt ontdekken hoe blockchain wordt gebruikt in verschillende sectoren, zoals binnen de financiën, de logistiek of de zorg. Het is een geweldige gelegenheid om te praten met experts en te begrijpen hoe de blockchain onze toekomst kan beïnvloeden.

Kom je ook?

Wil jij deze dag live meemaken? Natuurlijk, want niet alleen maak je een praatje met ons bij de BLOX-stand, ook zie je onze CEO Mike Hutting in actie en verzorgt onze Bitcoin-expert Toon Schraven een leerzame presentatie. Ben jij erbij?

The post Save the date: de Dutch Blockchain Days met BLOX op 14 juni appeared first on BLOX | Nieuws.