Robert Kiyosaki, de beroemde auteur van de bestseller “Rich Dad Poor Dad” heeft zijn inzichten gedeeld over waarom hij consequent investeert in goud, zilver en bitcoin.

Kiyosaki deelt zijn inzichten over Bitcoin

In een recente post op sociale media op platform X, drukte Kiyosaki zijn overtuiging uit dat de leiders van de VS “meer oorlog en armoede” voeden. Hij stelt dat deze situatie goud, zilver en bitcoin tot haalbare opties maakt om rijkdom te behouden, en biedt “levenslange financiële zekerheid en vrijheid.” Hij pleit al een tijdje voor deze drie activaklassen, omdat hij ze beschouwt als de beste investeringskeuzes tijdens “onstabiele tijden.”

Robert Kiyosaki‘s investeringsstrategie omvat een sterke focus op deze activa, waarbij hij suggereert dat 75% van een investeringsportefeuille moet worden toegewezen aan goud, zilver en bitcoin, met de resterende 25% in onroerend goed en olieaandelen. Hij gelooft dat deze mix investeerders kan helpen om te overleven wat hij omschrijft als “de grootste crash in de wereldgeschiedenis.” In tegenstelling tot beleggers zoals Warren Buffett, pleit Kiyosaki voor dollar-cost averaging in plaats van te proberen aandelen te kiezen.

Kiyosaki zijn visie voor Bitcoin

De beroemde auteur heeft ook verschillende optimistische voorspellingen gemaakt over de toekomstige prijzen van deze activa. Hij voorspelt dat bitcoin tussen de $135.000 en $1 miljoen kan bereiken, afhankelijk van de wereldwijde economische omstandigheden. Op dezelfde manier voorspelt hij aanzienlijke stijgingen in de waarde van goud en zilver, waarbij hij suggereert dat goud $75.000 en zilver $60.000 kan bereiken in het geval van een wereldwijde economische crisis. In een meer specifieke projectie verwachtte hij dat bitcoin tegen 2025 $500.000, goud $5.000 en zilver $500 zou kunnen bereiken.

Kiyosaki heeft onlangs beleggers aangespoord om onmiddellijk bitcoin te kopen, in de verwachting van een toename van de aankoop ervan terwijl traditionele markten zoals aandelen, obligaties en onroerend goed een neergang doormaken. Hij is een groot voorstander van de toekomst van cryptocurrency en beschouwt fiatgeld als “nep”, en voorspelt dat de renteverhogingen van de Federal Reserve zullen leiden tot een crash van de Amerikaanse dollar. Daarnaast heeft hij gewaarschuwd voor een grote crash in de markten voor onroerend goed, aandelen en obligaties.


The post Robert Kiyosaki Onthult: Waarom Hij Blijft Investeren in Bitcoin en Edelmetalen appeared first on Bitcoinmagazine.nl.