De bekende investeerder en auteur van de bestseller over personal finance, ‘Rich Dad Poor Dad’, Robert Kiyosaki, blijft waarschuwen voor de naderende ‘everything crash’ die hij verwacht dat de Verenigde Staten en de rest van de wereld zal overspoelen. Onlangs heeft hij opnieuw verontrustende opmerkingen gemaakt.

Inflatieprobleem

Kiyosaki verklaarde dat inflatie Amerikaanse gezinnen “levend verslindt” en bestempelde de economische beleidsmaatregelen van president Joe Biden als een “grap”. Hij beweerde zelfs dat het enige product dat in prijs daalt de illegale drug fentanyl is.

“President Biden snapt er niks van” 

De ‘Rich Dad Poor Dad’-auteur haalde ook uit naar de president door te stellen: “Toen ik een kind was, noemden we mensen zoals jij ‘Pusher Man,’ geen ‘President.’” Dit verwijst naar de vertraging van de president bij het beveiligen van de zuidelijke grens van het land, waarlangs de krachtige synthetische drug naar verluidt de VS binnenkomt.

Eerdere uitspraken van Kiyosaki

Eerder had Kiyosaki al benadrukt dat Jerome Powell, de voorzitter van de Federal Reserve, eindelijk had toegegeven dat inflatie de overhand heeft. Hij waarschuwde dat de VS “failliet” was en dat traditionele financiële producten zoals aandelen en obligaties een bubbel vormden.

Advies van the man himself

Kiyosaki raadt investeerders aan om voorzorgsmaatregelen te nemen om hun vermogen te beschermen door te diversifiëren in activa die hij als veiliger beschouwt, zoals edelmetalen zoals goud en zilver, evenals de cryptocurrency Bitcoin.

Hoewel Kiyosaki’s voorspellingen verontrustend kunnen zijn, lijkt volgens recente informatie gedeeld door Gemini, de kunstmatige intelligentie-tool van Google, een volledige ineenstorting onwaarschijnlijk. Grote zorgen hoeven we ons volgens deze tool dus nog niet te maken. 


Naar de app ➜
 

The post Robert Kiyosaki: “Koop meer goud, zilver en Bitcoin” appeared first on BLOX | Nieuws.