In een recente en opmerkelijke beweging heeft Ripple een omvangrijke hoeveelheid XRP verplaatst naar een wallet waarvan de eigenaar niet publiekelijk bekend is. Dit heeft plaatsgevonden tegen een achtergrond van significante waardeveranderingen van de XRP-token, die onlangs zijn hoogste waarde bereikte sinds juli.

Raadselachtige transactie

Ripple heeft de crypto-wereld lichtjes op zijn kop gezet door 60 miljoen XRP over te hevelen naar een wallet waarvan de identiteit van de eigenaar niet direct duidelijk was. De betreffende wallet werd door Ripple zelf geactiveerd in het vorige jaar en de recent overgedragen middelen hebben de totale waarde van de wallet aanzienlijk verhoogd.

Prijsontwikkeling XRP

Hoewel de XRP-token onlangs een prijspiek ervoer, gevolgd door een kleine terugval, blijft de handelsprijs stabiel rond de 0.69 dollar. Deze stabiliteit heeft geleid tot speculaties over het bereiken van een mogelijke prijslimiet na weken van opmerkelijke groei.

Ontknoping van het mysterie

Ondanks de initiële mysterie rond de grote overdracht, heeft diepgaande analyse aangetoond dat de ontvanger van de 60 miljoen XRP dichter bij huis ligt dan eerst werd aangenomen. De zogenaamd onbekende wallet is eigenlijk een bekende van Ripple, wat nieuwe perspectieven opent voor de motieven achter deze transactie.

The post Ripple’s raadselachtige transfer: waarom 60 miljoen XRP verhuisd is naar een onbekende wallet appeared first on BLOX | Nieuws.