In een opmerkelijke ontwikkeling heeft de inheemse token van de XRP Ledger, XRP, het handelsvolume van Bitcoin overtroffen en staat het nu bovenaan de cryptowereld met een verbazingwekkende 21% van het marktvolume. Deze opmars werd gevolgd door een prijsstijging van meer dan 60% in slechts één week. De explosie in het handelsvolume van XRP vond plaats nadat een federale rechter in New York had bepaald dat de XRP-token “niet per definitie een effect is” in de juridische strijd tussen Ripple, een belangrijke speler in de XRP-ruimte, en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

XRP’s Handelsvolume stijgt explosief na Rechterlijke Uitspraak

Volgens Kaiko, een toonaangevende bron voor cryptogegevens, is het handelsvolume van XRP explosief gestegen na een rechterlijke uitspraak in New York. De rechter oordeelde dat de XRP-token “niet per definitie een effect is”. Dit heeft geleid tot een opmerkelijke groei van het handelsvolume van XRP, waardoor het nu het handelsvolume van Bitcoin overtreft.

XRP’s Opwaartse Traject en Analisten Voorspellingen

Stuart Alderoty, de Chief Legal Officer van Ripple, noemde de rechterlijke uitspraak een “enorme overwinning” omdat verkopen op beurzen niet als effecten worden beschouwd. Deze uitspraak heeft geleid tot een optimistisch sentiment onder verschillende analisten. Een bekende crypto-analist onthulde onlangs dat hij verwacht dat de prijs van XRP kan exploderen naar $6.

Eerder heeft analist Michaël van de Poppe zijn focus gelegd op XRP en voorspelde hij een mogelijke neerwaartse correctie tot ongeveer $0,65. Deze dip is echter geen reden tot bezorgdheid, aangezien Van de Poppe gelooft dat dit de weg kan vrijmaken voor een bullish herstel. Volgens zijn analyse zou de waarde van XRP na de dip kunnen stijgen tot een hoogtepunt van $0,90.

Conclusie

Met een opmerkelijke prijsstijging en een handelsvolume dat Bitcoin overtreft, heeft XRP de cryptowereld opgeschud na een gunstige rechterlijke uitspraak. De uitspraak in de juridische strijd tussen Ripple en de SEC heeft geleid tot een hernieuwd optimisme onder investeerders en analisten. De toekomst van XRP blijft onzeker, maar de recente ontwikkelingen wijzen op een potentieel bullish traject voor de inheemse token van de XRP Ledger.

The post Ripple (XRP) overtreft Bitcoin in handelsvolume na rechterlijke uitspraak appeared first on BLOX | Nieuws.