Terwijl de cryptomarkt herstelt, heeft Ripple de aandacht getrokken vanwege een voorspelling van een gerenommeerde analist. Volgens deze expert zou de prijs van XRP in de toekomst kunnen stijgen tot maar liefst $6,29 per token, mits het erin slaagt om een cruciale weerstand te doorbreken. Deze ontwikkeling komt nadat institutionele investeerders hun oog hebben laten vallen op XRP en na een belangrijke gerechtelijke uitspraak met betrekking tot de status van XRP als effect.

XRP op weg naar $6,29? analyst legt uit

Cryptocurrency-analist CoinsKid, wiens voorspellingen de afgelopen tijd veel aandacht hebben getrokken, heeft op X onthuld dat XRP mogelijk op weg is naar een indrukwekkende prijsstijging. De sleutel tot deze voorspelling ligt in het doorbreken van een kritieke weerstand, zoals uiteengezet in zijn recente analyse.

Institutionele investeerders zetten in op XRP

Niet alleen individuele investeerders zijn geïnteresseerd in XRP; institutionele investeerders hebben hun vertrouwen in de cryptocurrency gesteld. De afgelopen week hebben investeringsproducten gericht op XRP maar liefst $700.000 aan instroom gezien, wat aangeeft dat grote spelers vertrouwen hebben in de toekomst van deze digitale activa.

Belangrijke gerechtelijke uitspraak boost XRP’s liquiditeit

Een belangrijke doorbraak voor XRP kwam met een uitspraak van rechter Analisa Torres in een zaak aangespannen door de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC). De rechter maakte onderscheid tussen de verkoop aan institutionele investeerders en op beurzen, waarbij ze opmerkte dat XRP zelf niet per se een effect is. Dit leidde tot hernoteringen van XRP op grote cryptocurrency-beurzen, zoals Coinbase, Kraken en Gemini, wat de liquiditeit aanzienlijk verhoogde.

XRP Ledger Klaar voor verbeteringen

Naast deze prijsvoorspellingen en juridische ontwikkelingen staat het XRP Ledger op het punt om belangrijke technische verbeteringen door te voeren. De transactieverwerkingssnelheid zal naar verwachting toenemen van ongeveer 1.500 transacties per seconde naar een indrukwekkende 3.400 transacties per seconde, dankzij geplande upgrades.

XRP-holders kunnen binnenkort inkomsten genereren

Een langverwachte wijziging, genaamd XLS-30d, zal naar verwachting worden gelanceerd en introduceert een ingebouwde geautomatiseerde marktmaker (AMM) handelsplatform in het XRP Ledger. Dit stelt XRP-holders in staat om inkomsten te genereren door deel te nemen aan liquiditeitspools, waardoor cryptocurrency-handel op een gedecentraliseerde manier mogelijk wordt gemaakt.

Conclusie

De toekomst van XRP lijkt rooskleurig te zijn, met prijsvoorspellingen die optimisme aanwakkeren en institutionele investeerders die hun positie innemen. De gerechtelijke uitspraak heeft de status van XRP als effect verduidelijkt en de hernotering op grote beurzen heeft de liquiditeit vergroot. Bovendien staan technische verbeteringen op het punt om de efficiëntie van het XRP Ledger te verbeteren, terwijl houders binnenkort de mogelijkheid krijgen om inkomsten te genereren via geautomatiseerde marktmakerplatforms. De komende tijd zal ongetwijfeld spannend zijn voor XRP-enthousiastelingen.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Ripple (XRP) op weg naar 6,29 dollar? Deze analist sluit explosieve prijsstijging niet uit appeared first on BLOX | Nieuws.