De epische juridische strijd tussen Ripple en de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) blijft de aandacht van de cryptogemeenschap opeisen. Terwijl het gevecht om de legaliteit van XRP voortduurt, werpt een reeks opmerkelijke ontwikkelingen licht op de mogelijke paden die deze zaak kan volgen. We duiken diep in de drie scenario’s die experts voorzien, en onthullen de ongekende wendingen die de Ripple vs. SEC-saga zou kunnen nemen.

Scenario 1: Ripple’s stand tegen het beroep

Deze aanpak omvat Ripple’s moedige verzet tegen het verzoek van de SEC om een interlocutoir beroep toe te staan. De kern van dit standpunt ligt in Ripple’s onwankelbare vertrouwen in de juistheid van rechter Torres’ beslissing. Dit betekent dat Ripple gelooft dat haar besluit volledig in overeenstemming is met de legale positie van het bedrijf, vooral met betrekking tot de verkoop van XRP op de secundaire markt.

Scenario 2: Ripple stemt in met het beroep

Een alternatieve route suggereert dat Ripple uiteindelijk instemt met het interlocutoire beroep, geleid door de overtuiging dat hogere beroepszaken in deze zaak onvermijdelijk zijn. Hier draait het om timing: zal het beroepsproces onmiddellijk worden ingeleid, of wordt het uitgesteld tot na het proces van Brad Garlinghouse en Chris Larsen?

Scenario 2A: Ripple’s tactische zet met een cross-appeal

Deze scenario biedt een complexere strategie waarin Ripple instemt met het interlocutoire beroep, maar tegelijkertijd ook een cross-beroep instelt met betrekking tot de claim van institutionele verkopen. De logica achter deze aanpak ligt in de potentiële eliminatie van een proces over “medeplichtigheid” als het 2e Circuit de SEC’s overwinning op deze claim ongedaan maakt.

Scenario 3: Een intrigerende wending

Hier onthult een derde scenario de mogelijkheid van een diepgaandere verandering in de zaak. De discussie draait om een eerdere juridische zaak genaamd “Terraform Labs”, die van invloed kan zijn op rechter Torres’ beslissing. Dit geschil tussen de Terraform-zaak en het huidige XRP-proces belooft een kritieke wending in de Ripple-saga.

De weg vooruit voor XRP

Terwijl de Ripple vs. SEC-saga zich ontvouwt, bevindt de prijs van XRP zich in een zijwaartse beweging. Een beslissing in deze zaak kan niet alleen de koers van XRP beïnvloeden, maar ook het bredere juridische landschap van de cryptowereld vormgeven. Terwijl de experts speculeren en scenario’s overwegen, blijft één ding zeker: de uitkomst van de Ripple-SEC strijd zal verstrekkende gevolgen hebben voor de toekomst van XRP en mogelijk voor de hele cryptocurrency-industrie.

The post Ripple vs SEC: Dit zijn drie mogelijke scenario’s appeared first on BLOX | Nieuws.