Het lijkt er op of de rechter in de Ripple rechtszaak tegen de SEC er alles aan is gelegen om in het tweede kwartaal van 2024 weer bij elkaar te komen. De rechter vroeg Ripple datums door te geven wanneer ze niet kunnen in Q2.

Ripple kan altijd

De advocaten van Brad Garlinghouse en Chris Larsen hebben de rechter gisteren op de hoogte gebracht van de datums waarop zij niet beschikbaar zouden zijn. De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft ook aan de rechter geschreven en aangegeven klaar te zijn om het op te nemen tegen Ripple Labs in de rechtbank.

Volgens het document dat op 23 augustus is ingediend, heeft de advocaat van Ripple aan de rechter laten weten dat de verdediging in de XRP-zaak geen data heeft waarop zij niet beschikbaar zouden zijn gedurende het genoemde kwartaal.

Advocaat Michael K. Kellogg schreef aan de rechter:

“Ik dien deze brief in overeenstemming met het bevel van de rechtbank om de rechtbank op de hoogte te stellen van data waarop zij niet beschikbaar zijn voor de rechtszaak in het tweede kwartaal van 2024. Ripple heeft geen data waarop zij niet beschikbaar zijn en zijn gedurende het hele tweede kwartaal van 2024 beschikbaar voor de rechtszaak.”

SEC kan drie periodes niet

Ook de SEC heeft de rechtbank geïnformeerd over de data waarop zij beschikbaar zullen zijn voor de rechtszaak. Een brief aan Rechter Torres van de Commissie vermeldt dat de toezichthouder klaar zal zijn voor de rechtszaak in april, mei en juni. Echter heeft de SEC enkele data in het tweede kwartaal van 2024 aangemerkt als niet beschikbaar:

  • 15-19 april
  • 1-7 mei
  • 27-31 mei

De rechtszaak is dus nog niet ten einde. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen, want dit zal ongetwijfeld veel impact hebben op XRP-investeerders.

The post Ripple rechtszaak krijgt vervolg in tweede kwartaal 2024 appeared first on BLOX | Nieuws.