BCB Group, een bekende speler in de wereld van crypto finance, heeft strategisch besloten om zijn bewaaractiviteiten over te zetten naar het platform van Metaco, in samenwerking met Ripple en IBM Cloud. Met deze stap wil het haar beheer van digitale activa stroomlijnen en verbeteren.

Verbeterde beveiliging en governance

Door over te stappen naar Metaco’s “flagship platform”, heeft BCB Group de ambitie om de veiligheid en efficiëntie van haar activiteiten te vergroten. Metaco’s geavanceerde bewaarplatform biedt robuuste beveiligingsfuncties en governance-mechanismen, wat de keuze van BCB Group voor dit platform verduidelijkt.

Ripple’s rol

De samenwerking met Ripple, dat vorig jaar Metaco kocht voor $250 miljoen, benadrukt de strategische visie van Ripple om zijn positie in de cryptowereld te versterken. Ondanks recente veranderingen in het leiderschap van Metaco blijft de samenwerking met BCB Group Ripple’s inspanningen onderstrepen om zijn positie op de markt te versterken.

Toekomstperspectief

Met BCB Group’s overstap naar Metaco’s platform, gesteund door de expertise van Ripple, staat het bedrijf op het punt om haar bewaaractiviteiten naar nieuwe hoogten te tillen. Dit is een strategische alliantie die gericht is op het stimuleren van innovatie en efficiëntie in het ecosysteem van digitale activa.

The post Ripple is bezig met adoptie, dit is hoe appeared first on BLOX | Nieuws.