Terwijl het nieuwe jaar begint, werpt Ripple zich in de schijnwerpers door 1 miljard XRP-tokens te ontgrendelen. Deze periodieke ontgrendelingen hebben invloed op de stabiliteit van de XRP-prijs. Wat betekent dit voor investeerders en hoe reageert de markt op deze strategische zet van Ripple? Laten we een diepere duik nemen in de recente gebeurtenissen rondom Ripple en XRP.

XRP stabiel ondanks ontgrendeling

Ripple heeft in de eerste dagen van 2024 zijn gebruikelijke maandelijkse ontgrendeling uitgevoerd, waarbij in twee afzonderlijke transacties 1 miljard XRP-tokens vrijkwamen. In tegenstelling tot andere projecten vergrendelt Ripple deze tokens opnieuw in escrow om de circulatie te reguleren en de XRP-prijs te stabiliseren.

XRP-prijsanalyse en vooruitzichten

Ondanks de ontgrendeling bleef de waarde van de totale tokens stabiel op 611,42 miljoen dollar. XRP handhaafde zich rond 0,61 dollar, wat duidt op een lage volatiliteit. Technische indicatoren, zoals de Relative Strength Index (RSI), suggereren een mogelijke consolidatie in de korte termijn.

Bulls wachten op kapitaalinzet

Op dit moment staat de RSI op 44,93, en XRP heeft een potentieel om 0,65 dollar te bereiken als de RSI boven de 50,00 midpoint stijgt. De Accumulation/Distribution (A/D) stabiliseert, wat aangeeft dat bulls nog niet actief XRP kopen. De Cumulative Liquidation Levels Delta (CLLD) suggereert dat handelaren met een shortpositie XRP met gemiddelde hefboomwerking aan het shorten zijn.

Liquidatieniveaus en toekomstige ontwikkelingen

Het Liquidation Levels-diagram geeft aan dat handelaren die posities hebben gericht op prijzen onder 0,60 dollar mogelijk worden geliquideerd. Terwijl XRP consolideert tot de volgende Ripple-ontgrendeling in februari, blijft de vraag of het de 0,65 dollargrens kan doorbreken, afhankelijk van de opgebouwde accumulatie.

Ripple’s recente ontgrendeling van 1 miljard XRP geeft stof tot nadenken voor investeerders. De stabiliteit van XRP en de mogelijke prijsbewegingen in de komende periode zullen nauwlettend in de gaten worden gehouden. Bulls wachten op het juiste moment om kapitaal in te zetten, terwijl de markt zich voorbereidt op de volgende fase van Ripple’s strategische zet.

The post Ripple begint 2024 met een rituele ontgrendeling van 1 miljard: Hoe zit het met de XRP koers? appeared first on BLOX | Nieuws.