De week begint goed voor crypto, zo is Bitcoin naar $72.000 gestegen op maandagochtend, maar is ook Solana weer aan het stijgen, ondanks netwerkproblemen die op dit moment spelen. Wegens drukte op Solana worden transacties minder snel verwerkt, iets waar Solana de komende week mogelijk een upgrade voor zal krijgen.

Dit artikel onderzoekt drie meme coins met potentieel om in de komende week nieuwe cryptomiljonairs te creëren. We focussen op meme coins binnen het Solana-netwerk, met bijzondere aandacht voor Dogwifhat (WIF), die recentelijk een stijging van 15% heeft doorgemaakt naar $4,10. Daarnaast belichten we kleinere meme coins die op het punt staan significant in waarde te stijgen.

Rijk worden met crypto in april? Deze 3 meme coins hebben potentie om te exploderen

We kijken eerst naar Dogwifhat, een van de populairste crypto memes van dit moment en tevens de #3 grootste meme coin. WIF is de grootste en invloedrijkste meme coin op Solana, met een market cap van $4 miljard op dit moment.

Sinds zijn lancering op CoinMarketCap in december 2023, is de meme coin met meer dan +2.300% gestegen en de verwachting is dat WIF nog meer waard kan worden gezien de groeiende populariteit van Solana en de meme coin zelf. Vandaag is de Dogwifhat koers met +15% gestegen na een bearish week die de altcoin met -8% heeft laten dalen.

Dogwifhat koers grafiek – TradingView

De populariteit van Dogwifhat op Solana, heeft gezorgd voor een toestroom van nieuwe meme coins op het netwerk, gebaseerd op het idee van ‘wifhat’. Maar nu lijken andere meme coins ook veel aandacht te krijgen, zo hebben Cat in a dogs world (MEW) en Hump (HUMP) potentie om te exploderen en een vergelijkbare groei mee te maken.

MEW werd op 26 maart gelanceerd en steeg met een factor 200 tot een hoogtepunt van $0,01 op 31 maart. De waarde van deze meme coin ligt momenteel nog steeds ongeveer 100 keer hoger dan de startprijs. Hoewel MEW vandaag ongeveer 3% lager staat dan gisteren, toont de munt al tekenen van herstel deze ochtend.

Als Solana deze week herstelt boven $190, dan zou MEW een nieuwe all-time high boven $0,01 kunnen bereiken voor het eind van de week. Ook de nieuwe Hump, die op 29 maart is gelanceerd, ligt vandaag nog 100 keer boven zijn startprijs, maar is toe aan een herstel na een daling van ruim -11% in de afgelopen 24 uur.

HUMP is een sterke community token die de komende maanden meerder listings kan krijgen op gecentraliseerde exchanges (CEX). Dit maakt ook HUMP een veelbelovende crypto meme om in de gaten te houden deze week.

De bovenstaande meme coins zouden de komende dagen en weken nieuwe crypto miljonairs kunnen maken, houdt alleen rekening met de volatiliteit van crypto, al helemaal nu de Bitcoin halving over 10 dagen is.

Alternatieve crypto memes met potentie om nog harder te stijgen

De bovenstaande meme coins zijn al redelijk bekend op de markt, zo ligt de market cap van HUMP rond $150 miljoen, die van MEW rond $450 miljoen en die van WIF rond $4 miljard. Dit betekent dat er gigantisch veel volume nodig is om deze meme coins hard te laten stijgen, wat bij kleinere meme coins niet het geval is.

Daarom kijken we in dit deel van het artikel naar 3 alternatieven met een lagere market cap en potentie om nog harder te stijgen de komende dagen en weken.

Slothana (SLOTH)

Slothana (SLOTH) is een meme coin die eind maart is begonnen met zijn presale en nu al meer dan $10 miljoen heeft opgehaald. Deze presale eindigt binnenkort, wat betekent dat SLOTH binnenkort gelanceerd zal worden op Solana

Deze community token is gebaseerd op een luiaard, liever lui dan moe en klaar om het werkleven op te geven om rijk te worden met crypto. Slothana heeft als doel om een market cap van $420 miljoen te bereiken, waardoor vroege investeerders veel winst kunnen maken.

Je kunt Slothana kopen voor 1 SOL per 10.000 tokens in de presale en zult deze tokens na de presale in je wallet krijgen als airdrop. Met nog enkele dagen te gaan, zal SLOTH binnenkort gelanceerd worden op exchanges, met de mogelijkheid dat deze hard zal stijgen.

 

Smog (SMOG)

Smog (SMOG) is een populaire airdrop crypto op Solana die begin februari is gelanceerd en sinds die tijd met meer dan 30 keer is gestegen tot een piek van $0,38. SMOG heeft een groot deel van zijn populariteit te danken aan zijn airdrop campagne voor ‘de grootste Solana airdrop ooit’.

Het eerste seizoen van deze airdrop is voorbij, maar het tweede seizoen is nu actief, wat betekent dat je je kunt voorbereiden op de volgende grote crypto airdrop. Dit doe je door SMOG vast te houden, te staken, te traden en door quests te voltooien op Zealy.

Smog Token, volgende crypto bull run

Je kunt SMOG kopen via de officiële website, MEXC en gedecentraliseerde exchanges op Solana. Via de website kun je SMOG staken voor 10% korting op de huidige prijs, een APY van 42% en extra airdrop punten voor de volgende airdrop.

 

Sponge (SPONGE)

Sponge (SPONGE) is een succesvolle meme coin die in begin februari is gelanceerd en een maand lang bijna alleen maar is gestegen tot een piek van $0,00420 op 9 maart. Hoewel de koers is gedaald naar een lager niveau, neemt de hype toe vanwege de komst van de nieuwe Sponge Play-to-Earn game.

In deze opkomende crypto game kun je racen tegen SpongeBob en andere bekende karakters en gebaseerd op je score extra SPONGE verdienen. De lancering van dit spel zou een nieuwe golf van hype kunnen veroorzaken, waardoor SPONGE mogelijk veel kan stijgen de komende tijd.

Je kunt SPONGE kopen via de officiële website en kunt deze staken via Ethereum voor een APY van 167% en via Polygon voor een APY van 364%. SPONGE ligt momenteel 50% onder zijn All-Time High en zou binnenkort weer een sterke pump mee kunnen maken.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Rijk worden met crypto memes: WIF, MEW & HUMP hebben potentie crypto miljonairs te maken deze week appeared first on Bitcoinmagazine.nl.