Een gloednieuw volledig geïntegreerd Virtual Reality (VR) ecosysteem is kortgeleden begonnen met het verkopen van zijn native token in de presale. Dit project zal zijn eigen indrukwekkende games, VR headsets en VR chairs aanbieden en heeft van de eerste investeerders al veel aandacht gekregen.

Vroege investeerders vliegen de presale binnen om de 5SCAPE token voor de laagste prijs te kopen, met de hoop dat deze met x10 of nog meer zal stijgen nadat het VR ecosysteem wordt gelanceerd.

5th Scape is van plan om het allereerste Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) ecosysteem te worden, dat VR naar een nieuw level kan pushen. Dit door de meest getalenteerde mensen met elkaar te verbinden.

Het Ecosysteem van 5th Scape – De Centrale Plek voor Meeslepende Virtual Reality Ervaringen

5th Scape is bezig met het maken van meeslepende virtuele ervaringen met zijn volledig geïntegreerde VR ecosysteem. Het project doelt om een ecosysteem te worden voor ontwikkelaars en architecten om samen de beste alternatieve realiteiten te creëren.

Met behulp van onder andere een nieuwe VR headset en een ergonomische VR stoel, zal het mogelijk zijn om in deze alternatieve realiteiten te duiken. Het idee van dit ecosysteem is om dit geïntegreerde systeem te gebruiken voor een onvergetelijk avontuur voor de eindgebruiker.

Projectoverzicht 5th Scape

De markt van VR zal naar verwachting met 104% groeien in user base tegen het begin van 2028. 5th Scape heeft een ecosysteem gemaakt dat alle aspecten van VR behandelt om deze gebruikers de beste VR ervaring te bieden.

Zo kunnen nieuwe spelers genieten van meeslepende VR games met hoogwaardige technologie en kunnen ontwikkelaars extra hulp en steun krijgen om hun eigen virtuele werelden tot leven te wekken.

Eerste Verzameling Games Klaar voor Lancering

Het beste gedeelte? Je kunt vroeg investeren in de nieuwe cryptomunt, 5SCAPE, terwijl het team al een verzameling games heeft ontwikkeld die direct na lancering van het ecosysteem gespeeld kunnen worden.

Het team heeft voor ieder iets, of je nu houdt van sport, actie, avontuur of spanning. De eerste games die je zult kunnen spelen bij 5th Scape zijn:

  • MMA Cage Conquest
  • Epic Cricket Arena
  • Immersive Kickoff
  • Archery Master
  • Treasure Hunter
5th Scape crypto games
Eerste games van 5th Scape

MMA Cage Conquest is een zenuwslopend MMA ecosysteem waar spelers van nul kunnen beginnen met trainen in sportscholen. Door dit te doen, zul je het in de grote stadia het op kunnen nemen tegen kampioenen.

Met een dynamisch combat systeem, strategische trainingen en een champion’s journey voor iedere speler, is dit spel een echte aanrader.

De twee andere sport games hebben een vergelijkbare ervaring, een realistische VR experience rondom de sporten cricket en voetbal. In beide games kun je je vaardigheden ontwikkelen en nieuwe hoogtes bereiken, totdat je het opneemt tegen andere spelers in de kampioenschappen.

Duik Direct in het Avontuur met Volledig Ontwikkelde Hardware Klaar voor gebruik

5th Scape maakt het verschil door de focus te leggen op volledige immersie, dit met behulp van hoogwaardige hardware om de ervaring levensecht te maken.

Het team is daarnaast van plan om een eigen developer center te maken, waar ontwikkelaars samen kunnen werken en fundraisers kunnen houden om hun wereld tot leven te wekken.

5th scape VR headset
5th Scape VR headset

5th Scape heeft zijn eigen hoogwaardige VR headset en ergonomische gamingstoel. De headset zorgt voor de beste visuals en geavanceerde tracking, de headset is gemaakt voor lange game sessies en comfort.

Ook de gaming stoel van 5th Scape is speciaal gemaakt voor lange sessies en helpt spelers voor een lange periode comfortabel en goed ondersteund te blijven.

De 5SCAPE Token – Jouw Sleutel Naar een Meeslepende VR Ervaring

De 5SCAPE token is jouw sleutel naar een meeslepende VR ervaring en biedt je de mogelijkheid om te profiteren van zijn features en de groei van het ecosysteem zelf.

Deze ERC-20 token op het netwerk van Ethereum geeft je toegang tot premium VR content en de beste game ervaring.

5th Scape crypto token
Voordelen van de 5SCAPE token

In totaal zijn er 5,21 miljard 5SCAPE tokens, waarvan maar liefst 80% wordt verkocht aan vroege investeerders in de presale. Token holders zullen toegang krijgen tot alle digitale projecten van 5th Scape, waaronder games, educatieve content, animaties en films.

Ook voor ontwikkelaars is deze token erg interessant, deze kunnen de token gebruiken om geld op te halen voor hun projecten. Ze kunnen de token gebruiken voor extra engagement vanuit hun community met beta tests, het ontvangen van feedback en het opbouwen van een grote fanbase.

Vroege Investeerders Profiteren van de Laagste Prijs – Dit is Hoe je 5SCAPE Koopt in de Presale

Je kunt de 5SCAPE token kopen in de presale. Door dit nu te doen, profiteer je van de laagste prijs voordat deze voor een hogere prijs wordt gelanceerd op exchanges. De token is momenteel voor $0,00187 te koop, maar zal voor $0,01 gelist worden nadat de presale is afgerond.

Tot 80% van de token supply zal verkocht worden in de presale, verdeeld over 12 fases om $15 miljoen op te halen.

5scape tokenomics
Tokenomics van 5SCAPE

Omdat de presale kortgeleden is begonnen, verkeert deze nog in de eerste fase, wat betekent dat als je nu investeert, dat je de absolute bodemprijs van de presale te pakken hebt. Aan de hand van deze 12 fases, zal de prijs van de token stijgen totdat het uiteindelijk voor +434,76% meer gelist wordt op exchanges.

Je kunt 5SCAPE kopen door je wallet te verbinden met de presale pagina van 5th Scape en ETH, USDT, MATIC of BNB in te wisselen voor 5SCAPE tokens. Er is ook de mogelijkheid om tokens te kopen met gebruik van je creditcard.

Het nieuwe crypto project, 5th Scape, staat klaar om een grote doorbraak te maken in de VR en AR sector door zijn eigen hardware en games in een ecosysteem samen te voegen. Hiermee biedt het niet alleen de beste virtuele ervaring, maar kan het ook ontwikkelaars helpen om hun eigen wereld tot leven te wekken.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Presale van Nieuwe VR Crypto 5th Scape Gaat Live – Ontdek de Nieuwste Games, Headsets en Meer appeared first on Bitcoinmagazine.nl.