De pseudonieme analist Altcoin Psycho heeft een duidelijk beeld van de volgende fase van de bullrun voor Bitcoin en crypto. Volgens de analist is de kans groot dat investeerders hierna overspringen op altcoins met een market cap van tenminste 1 miljard dollar.

Waarom kiezen investeerders voor grotere altcoins?

Volgens de analist zullen investeerders na de stevige dalingen van deze week wel twee keer nadenken voordat ze in extreem speculatieve altcoins stappen.

“Naar mijn idee zorgen deze dalingen voor een ‘vlucht naar kwaliteit’ voor altcoins. Zodra de markt stabiliseert zullen we waarschijnlijk als eerste een run naar mid/high-cap altcoins zien”, aldus Altcoin Psycho.

De analist noemt vervolgens drie sectoren waarvan hij veel verwacht tijdens de komende bullrun.

“Ik denk dat de meeste projecten met een focus op kunstmatige intelligentie onzin zijn, maar 1 procent zal de industrie meer veranderen dan iedere andere sub-sector.

Alleen RWAs (Real World Asset Tokens) en stablecoins zijn hier een uitzondering op”, zo gaat Altcoin Psycho verder.

AI-tokens op de eerste plaats

Verder herhaalt de populaire analist dat tokens met een focus op kunstmatige intelligentie zijn grootste investering zijn voor deze bullrun. “Ik schreef in mijn 2024 voorspellingen dat AI mijn grootste investering is. Ik ben redelijk geschokt dat die opvatting nu een beetje tegen de algemene consensus ingaat. Dat maakt mijn alleen nog maar meer bullish”, aldus Altcoin Psycho.

Eerder deze maand claimde Altcoin Psycho dat AI-projecten binnen crypto nog altijd zwaar ondergewaardeerd zijn.

“De volledige AI-vertical binnen crypto is 40 miljard dollar waard. Dogecoin alleen is al goed voor 27 miljard dollar. Met Shiba Inu komt daar nog eens 15 miljard dollar bij. Het voelt raar om dit te zeggen, maar AI-tokens zijn nog steeds ondergewaardeerd”, aldus Altcoin Psycho.

Het zou natuurlijk kunnen dat Altcoin Psycho hier een punt heeft. Ergens voelt het vreemd dat memecoins als Dogecoin en Shiba Inu bij elkaar een grotere market cap hebben dan alle AI-tokens.

Maar we moeten ook nog maar zien in hoeverre AI-tokens een toegevoegde waarde hebben. Dat kan alleen de tijd ons leren.

The post Populaire analist: ‘Zo ziet de volgende fase van de crypto-bullmarkt eruit’ appeared first on BLOX | Nieuws.