Altcoins Sherpa, een populaire analist op Twitter, maakt zich ernstig zorgen over de koers van Binance Coin (BNB). Volgens de analist hangt het leven van de munt aan een zijden draadje momenteel. Dat kunnen we natuurlijk niet los zien van de problemen die Binance momenteel wereldwijd heeft met wetgevers.

Opletten geblazen

Voor de lange termijn heeft Altcoin Sherpa nog wel vertrouwen in Binance Coin, maar op de korte termijn is dat anders. “Ik denk dat het slim is om weg te blijven van Binance Coin op de korte termijn. Al denk ik dat Binance het wel zal halen, blijft het belangrijk om voorzichtig te zijn in onzekere tijden”, aldus de analist.

Het lukt Binance Coin zesmaal niet om de weerstand bij de koers van 330 dollar te doorbreken. Sinds mei 2022 waagde het project hier zes pogingen toe, maar iedere keer ging het mis.

Ondertussen is de munt ook nog onder een twee maanden lange koersrange gebroken en ligt het volgende steunpunt 10 procent onder het huidige koersniveau. Op het moment van schrijven tikt de koers van Binance Coin binnen op 211 dollar, waarmee het project een market cap van 32,4 miljard dollar kent.

Daarmee staat het project nog altijd op plek vier en bijvoorbeeld boven een grote munt als XRP. Qua echte crypto-projecten staan alleen Bitcoin en Ethereum boven het BNB van Binance.

Bullish over Bitcoin

Over Bitcoin is Altcoin Sherpa op dit moment nog bullish. De analist verwacht dat de koers op korte termijn richting de 28.000 dollar gaat. “De exponentiële gemiddelden van Bitcoin in de 4-uur grafiek zien er goed uit voor de korte termijn. Ik verwacht dat we nog een stijging zullen zien”, aldus Altcoin Sherpa.

Op het moment van schrijven is er van die stijging echter nog geen sprake. De Bitcoin koers tikt binnen op 26.600 dollar en staat voor de afgelopen 24 uur op een daling van 0,40 procent.

Maar als de analyse van Altcoin Sherpa klopt, dan kunnen we op korte termijn dus wat positieve koersactie verwachten voor Bitcoin.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Populaire analist maakt zich grote zorgen over Binance Coin appeared first on BLOX | Nieuws.