De populaire Nederlandse analist Michaël van de Poppe heeft weer een paar mooie koersvoorspellingen voor ons klaarstaan. Van de Poppe is duidelijk bullish, want hij verwacht een Bitcoin koers van 38.000 tot 42.000 dollar voordat er een correctie begint. Ook voor Ethereum voorziet hij een positieve periode met koersen van 2.700 tot 3.000 dollar, terwijl Litecoin volgens hem kan opstijgen naar de koers van 260 dollar.

Bullish over Bitcoin

Als Bitcoin de bullish trend op de korte termijn wil doorzetten, dan zou de koers volgens Van de Poppe terug moeten naar de 29.800 dollar. Dat is de bulls inmiddels gelukt, want op het moment van schrijven handelt Bitcoin op 29.880 dollar en staan we dus ruim boven die grens.

“Daar is de struikelpartij van Bitcoin. Nu moeten de bulls de 29.800 dollar herclaimen om het opwaartse momentum door te zetten”, zo sprak Van de Poppe over de afgelopen dagen.

Over altcoins was hij gisteren al wat positiever, die zouden de pijn van Bitcoin volgens hem nu even niet voelen. Naast de positieve voorspellingen over Bitcoin, Ethereum en Litecoin, is Van de Poppe ook bullish over Chainlink, Avalanche en Cosmos.

Chainlink gaat volgens de analist richting de range van 18 tot 22 dollar, terwijl Avalanche naar de 55 tot 65 dollar stijgt en Cosmos een koers van 25 tot 35 dollar kan bereiken. Met name de range van Cosmos is behoorlijk wijd, maar het is een interessant voorspelling gezien de huidige koers van ongeveer 12 dollar.

Bullish over Apple

Verder is Van de Poppe bullish over Apple, dat gisteren spaarrekeningen aankondigde met een rente van 4,17 procent. Die rente vergelijkt hij met de huidige rente die je momenteel in Europa krijgt bij de meeste banken die op 0,25 tot 1,00 procent ligt.

Apple gaat hiermee dus met banken concurreren en zou er zomaar in kunnen slagen om die strijd te winnen. Het is voor Apple in ieder geval veel makkelijker om mensen naar zich toe te trekken dan voor banken.

Het techbedrijf heeft immers een gigantische gebruikersbasis waar het op kan teren. Voor de meeste mensen zou het natuurlijk razend interessant zijn om standaard een rente van 4,17 procent te vangen over hun vermogen. Zou jij een rekening openen bij Apple?

The post Populaire analist is bullish over Bitcoin, Ethereum en Apple appeared first on BLOX | Nieuws.