De populaire Nederlandse analist Michaël van de Poppe noemt bitcoin en de rest van de markt momenteel “zwaar ondergewaardeerd” en stelt dat we te maken hebben met een “koop-de-dip” moment. “Dit een fase in de markt waarin je duidelijk de dips wil kopen voor altcoins en bitcoin. De markt is nog altijd zwaar ondergewaardeerd en Ethereum gaat de komende maanden waarschijnlijk spectaculaire dingen laten zien”, aldus Van de Poppe.

Bitcoin gevangen in koersrange?

Volgens de handelaar zit bitcoin waarschijnlijk nog wel even gevangen in de huidige koersrange.

Gezien de bovenstaande grafiek van de analist gaat het om een behoorlijke range waar bitcoin in vastzit. Mocht de koers onder de 38.126 dollar komen, dan is dat volgens Van de Poppe een instapmoment voor de digitale munt.

De bitcoin koers van 47.700 dollar zou dan weer een verkoopmoment opleveren, zo lijkt hij met de rode box in de grafiek aan te geven. Tussen die twee koersen is het lastig om te voorspellen waar we heen gaan springen.

Op het moment van schrijven klokt de bitcoin koers binnen op 42.787 dollar.

Niet alleen bullish over bitcoin

Overigens is Michael van de Poppe niet alleen bullish over bitcoin. Ook Chainlink (LINK) staat er volgens de analist goed voor.

Momenteel is de munt bezig aan een “hele gezonde” periode van consolidatie op nieuwe gronden. “We kunnen de koersen van 12-13 dollar testen, maar over het algemeen is dit een consolidatie voordat we doorzetten richting de 25 dollar”, aldus Van de Poppe.

Chainlink handelt op het moment van schrijven op een koers van 15,04 dollar, waarmee het project over een market cap van 8,38 miljard dollar beschikt. Daarmee staat het op plek 13 op CoinMarketCap en moet het onder andere Polkadot, TRON en Dogecoin voor zich dulden.

Wat dat betreft heeft Chainlink nog wel wat te groeien en daar gelooft Van de Poppe dan ook in.


The post Populaire analist: ‘Bitcoin is momenteel zwaar ondergewaardeerd’ appeared first on Bitcoinmagazine.nl.