Na een scherpe daling van 30% lijkt de PEPE-prijs nu klaar voor een comeback. De afgelopen 24 uur is de koers met slechts 1% gestegen, maar over de afgelopen week staat de meme-coin 25% lager. Ondanks deze daling biedt het wellicht een kans voor handelaren om de munt tegen een gereduceerde prijs aan te schaffen. Is dit het moment om in te stappen voor een mogelijke winst? Lees verder voor meer inzicht.

Herstel in zicht

PEPE bereikte afgelopen weekend een dieptepunt, maar nu lijkt het momentum te verschuiven. De relatieve sterkte-index is gestegen van onder de 20 naar 60, wat wijst op hernieuwde koopinteresse. Bovendien vertoont het 30-daagse gemiddelde een opwaartse trend na een vlakke periode. Dit suggereert dat de munt momentum wint en handelaren aantrekt vanwege de lagere prijs.

Toenemend handelsvolume

Het handelsvolume van PEPE is de afgelopen dag ook gestegen tot ongeveer $1 miljard, wat wijst op hernieuwde interesse van grote handelaren. Hoewel sommige grote whales recentelijk hun voorraden hebben gelost, blijft PEPE populair voor snelle winsten en pieken.

Vooruitzichten voor de markt

Het nieuws van de goedkeuring van spotgebaseerde Bitcoin en Ethereum ETF’s in Hong Kong heeft de markt een boost gegeven. Bovendien kan de aanstaande Bitcoin-halvering, die aanstaande zaterdag plaatsvindt, deze week voor opwinding zorgen. Al met al zouden factoren zoals renteverlagingen van de Federal Reserve het komende jaar de vraag naar speculatieve activa zoals cryptocurrencies kunnen stimuleren.

Conclusie

Met al deze ontwikkelingen in gedachten, kan de PEPE-koers naar verwachting de komende maanden weer stijgen, met een potentiële terugkeer naar $0.000010. Als je op zoek bent naar een kansrijke investering, kan dit het moment zijn om in te stappen.

The post PEPE koers is klaar voor een stijging, lees waarom appeared first on BLOX | Nieuws.