The Sandbox kondigde gisteren een bijzondere samenwerking aan. Het metaverse bedrijf gaat, samen met met Paris Hilton, een Malibu Mansion bouwen in de virtuele wereld van The Sandbox.

Sneak preview is matig

In een video – waarin The Sandbox en Paris Hilton de samenwerking aankondigen – krijgen we een klein kijkje van hoe dit eruit zal zien. Althans, vanaf de buitenkant van het huis. Er zijn verschillende gebruikers die daar feesten met de digitale Paris Hilton, die muziek lijkt te draaien naast een zwembad.

Het uiterlijk van het huis zelf is dus niet nog vrijgegeven, maar dat zal wel een gigantisch project worden. Hoe dan ook wordt de Sandbox een nieuwe bestemming van Paris Hilton’s nieuwe virtuele huis. Zij zal hierdoor nog meer tijd spenderen in een virtuele versie van de echte wereld.

Het digitale avontuur van Paris Hilton

Hier steekt zij namelijk al aardig wat tijd in, aangezien zij buiten The Sandbox ook al bezig was met Decentraland (MANA). Nog belangrijker: ze heeft ook haar eigen ‘Paris World’ die wordt gesponsord door Roblox. En wellicht komt deze Paris World ook naar Sandbox.

Hilton zei: “Ik ben meer dan enthousiast om Paris World verder uit te breiden in de metaverse. In samenwerking met mijn geweldige partner The Sandbox, is mijn team toegewijd aan het bouwen van een ongelooflijke real-life ervaring voor mijn fans.”

Ze heeft dan ook al een gigantische fanbase opgebouwd als fervent crypto en metaverse enthousiast, en dit kan nog veel meer worden. Sandbox heeft op dit moment meer dan 40 miljoen gebruikers die wellicht gecharmeerd worden van een Malibu Mansion van Hilton.

De metaverse queen

Paris Hilton wordt dan ook vaker omschreven als een ‘crypto queen’ of ‘metaverse queen’, en dat ziet haar pers team ook: “In de Web3 ruimte is ze een lange tijd crypto liefhebber, een liefhebber van digitale kunst, een fervent NFT verzamelaar, en een metaverse icoon”, zo vertelt het pers team van Paris Hilton.

Dit is dan ook precies de reden waarom Sandbox met haar samen wilde werken. “We zijn blij om Paris Hilton, de koningin van de metaverse, een warm welkom te kunnen heten. The Sandbox biedt een creatieve ruimte waarin iedereen zijn fantasie tot leven kan laten komen, en Paris Hilton bouwt aan een glamoureus fantasieland vol virtuele feestjes en diverse entertainmentattracties uit haar universum”, aldus Sebastien Borget, de mede-oprichter van The Sandbox.

The post Paris Hilton krijgt eigen ‘Malibu Mansion’ in Sandbox (SAND) appeared first on BTC Direct | Nieuws.