Het populaire PancakeSwap heeft zojuist een spannende aankondiging gedaan. Met een opvallende stijging van 23% in de prijs van de CAKE-token (sinds deze week ook verhandelbaar in BLOX) in de afgelopen 24 uur, heeft PancakeSwap zijn voorstel onthuld om de totale voorraad van CAKE drastisch te verminderen. Dit nieuws heeft de aandacht getrokken van beleggers en crypto-enthousiastelingen wereldwijd.

Een drastische verlaging van de totale voorraad

PancakeSwap heeft vandaag een discussie geopend over een gedurfd plan om de totale voorraad van de CAKE-token aanzienlijk te verminderen. Het voorstel streeft ernaar om de huidige totale voorraad van 750 miljoen CAKE met meer dan 300 miljoen te verminderen, met als doel de maximale voorraad op 450 miljoen te zetten. Deze beslissing komt na maanden van “consistent deflatiebeleid” met meerdere tokenverbrandingen.

“Ultrasound Cake” Model en Belangrijke Rationales

PancakeSwap heeft dit voorstel gepresenteerd als een toewijding aan hun plan om CAKE om te vormen tot een deflationair model genaamd “Ultrasound Cake.” Dit heeft volgens hen verschillende belangrijke redenen. Allereerst zal een lagere totale voorraad zorgen voor nauwkeurigere schattingen van de incentives die nodig zijn om hun groeidoelstellingen te halen. Bovendien zien ze dit als een cruciale stap om weg te bewegen van een hyperinflationair tokenomics-model.
Daarnaast gelooft het platform dat het verminderen van de tokenvoorraad voldoende flexibiliteit zal bieden voor groei. Dit zal hen in staat stellen om marktaandeel te veroveren op alle blockchain-netwerken en het veCAKE-model te handhaven.

Positieve reactie van investeerders

Dit voorstel volgt op een meer agressieve verbranding van tokens die eerder door het platform werd uitgevoerd. De aankondiging lijkt goed te zijn ontvangen door investeerders, gezien de stijging van 23% in de waarde van de CAKE-token in de afgelopen 24 uur.

Na een reeks prijsdalingen heeft de CAKE-token nu de verliezen die eerder op de wekelijkse en maandelijkse grafieken werden geregistreerd, volledig tenietgedaan. Deze ontwikkeling heeft de aandacht van de crypto-community getrokken en belooft een opwindende tijd voor PancakeSwap en zijn investeerders.

PancakeSwap verhandelbaar in BLOX

Vanaf 19 december kun je CAKE ook traden in BLOX! Bekijk de coin direct in de app.

The post PancakeSwap wilt CAKE voorraad verminderen: CAKE stijgt 23% appeared first on BLOX | Nieuws.