Heel erg verontrustend nieuws uit de cryptowereld: de oprichter van MakerDAO (MKR) is dood aangetroffen in Puerto Rico. De man heeft één dag voor zijn dood zorgwekkende tweets de wereld ingeslingerd die de verklaring van de politie tegenspreken. Wat is er gebeurd?

‘Meegesleurd door zeestroming’

“Een 29-jarige man is vrijdagochtend overleden nadat hij was meegesleurd door zeestromingen op het strand achter het Ashford Hospital in Condado, meldde het politiebureau”, zo luidt het artikel van een van de bekendste nieuwsplatforms in Puerto Rico. “Reddingswerkers slaagden erin zijn lichaam, dat geen vitale tekenen meer vertoonde, te redden, zo werd gemeld.”

Het zou gaan om Nikolai Muchgian, de oprichter van MakerDAO (MKR). Hij is dood aangetroffen in San Juan, de hoofdstad van Puerto Rico. De 29-jarige codeur zou verdronken zijn volgens het politiebureau. Maar de laatste tweets van Muchgian zijn zo zorgwekkend, dat een groot aantal mensen verwacht dat er meer aan de hand is.

Zorgwekkende tweets

Muchgian was bezorgd, zo blijkt uit zijn tweets. Hij was er namelijk heilig van overtuigd dat de CIA en de Mossad (de Israëlische geheime dienst) achter hem aanzaten. In zijn laatste tweet, 3 dagen vóór zijn dood gepost, zei hij dat deze organisaties hem dood zouden martelen.

“CIA, Mossad en pedo elite runnen een soort van sekshandel en chantage ring vanuit Puerto Rico en Caribische eilanden. Ze gaan me erin luizen met een laptop van mijn ex die een spion was. Ze zullen me doodmartelen.”

Zoals je in zijn tweet ziet, vertelt hij dat zijn vriendin een spion was. Zij zou een laptop hebben geplaatst zodat hij erin geluisd kon worden voor criminele beschuldigingen. Dit neigt erg naar een complottheorie die erg schokkend zal zijn wanneer deze waar is.

‘Ik vormde een bedreiging voor het centrale bankkartel’

Het is niet de eerste keer dat hij dit soort geruchten de wereld in slingert. Een paar maanden voor zijn dood waren er al andere tekenen dat het niet goed met hem ging:

“Eerst dacht ik dat het de illuminati CIA-mensen waren die me in de val lieten lopen omdat ik een bedreiging vormde voor het centrale bankkartel, maar nu besef ik dat dit waarschijnlijk de goedkoopste Pls (?) zijn die je met geld kunt kopen. Zelfs ronde 1 shills in de chat waren slimmer.”

Tweet ontleed

In deze tweet vertelt hij dat hij eerst dacht dat illuminati CIA achter hem aanzat. Het centrale bankkartel zou bang voor hem zijn, en de waarschijnlijke reden daarvoor is omdat hij verantwoordelijk is voor de totstandkoming van de crypto MKR en de stablecoin DAI. Dit is niet bevestigd, maar een logische aanname gezien dit crypto’s zijn en hij “achterna werd gezeten door een bankkartel”.

Vervolgens zegt hij dat het toch niet de CIA is, maar de “goedkoopste ‘Pls’” (waarschijnlijk refererend naar ‘peoples’) die je kan kopen. Hij zegt dat zelfs ronde 1 shills in de chat slimmer waren. Hier referereert hij naar het promoten van eerste verkooprondes van cryptocoins. Deze eindigen meestal in een domper.

Dit werd gevolgd door een tweet waarin hij zijn eventuele dood al aankondigde. “Laat het bekend zijn dat, als ik er op de een of andere manier in geluisd of neergeschoten ben, het niet door geraffineerde acties is, maar door pure volharding van mensen die oneindig veel tijd en geld te verspillen hebben.”

Zat hij in een psychose?

Wat er ook gebeurd is, de dood van de 29-jarige codeur blijft niet onbesproken. Sommige mensen op Twitter denken dat hij in een psychose is beland, terwijl anderen met vol ongeloof naar zijn tweets zitten te kijken. Tot nu toe is alleen de verklaring van de politie bewijs van een officiële instantie.

Mocht zijn verhaal echt waar zijn, en zou hij echt vermoord zijn door deze organisaties, zullen we dat ook waarschijnlijk niet te horen krijgen. Totdat er vers nieuws opduikt over deze zaak, moeten we het doen met de tweets van Muchgian en de speculaties van actieve twitteraars.

The post Oprichter MakerDAO (MKR) dood aangetroffen na zorgwekkende tweets: ‘ze gaan me doodmartelen’ appeared first on BLOX | Nieuws.