Emurgo, een van de oprichters van de Cardano Alliantie, heeft gisteren een samenwerking aangekondigd met het Institute of Blockchain Singapore (IBS). Dit partnerschap is bedoeld om blockchain-onderwijs in Singapore te bevorderen.

Emurgo is een bedrijf dat is opgericht om de adoptie van Cardano’s Web3-ecosysteem te bevorderen. IBS is een sociale onderneming en online blockchain-academie die in 2018 is opgericht.

Partnerschap versterkt positie Cardano in Singapore

Het partnerschap is een belangrijke stap voor Cardano in Singapore. IBS heeft al meer dan 2.000 studenten uit 9 verschillende landen opgeleid.

IBS is een voorloper op het gebied van blockchain-onderwijs in Singapore. Het bedrijf biedt een breed scala aan cursussen en programma’s, waaronder een gecertificeerd blockchain-consultantprogramma.

Partnerschap is het begin van een reeks gezamenlijke inspanningen

Emurgo en IBS hebben aangegeven dat ze van plan zijn om samen te werken aan een reeks gezamenlijke inspanningen om blockchain-onderwijs in Singapore te bevorderen.

IBS werkt ook samen met andere organisaties om blockchain-onderwijs te bevorderen. Zo werkt het bedrijf samen met Skillsfuture, een opleidingsaanbieder voor het Institute of Banking and Finance.

Dit partnerschap is een positieve ontwikkeling voor blockchain-onderwijs in Singapore. Het zal helpen om meer mensen vertrouwd te maken met blockchain en de mogelijkheden ervan.

6 weken lang Defi

Dit is niet het eerste educatieprogramma van Emurgo. In juli kondigden ze een Defi-masterclass van maar liefst 6 weken aan. Je leest het goed: een e-learning van 6 weken lang, 40 uur per week over een onderwerp waar genoeg over te vinden is op YouTube.

‘EMURGO Academy is er trots op samen te werken met de Cardano DeFi Alliance en de Cardano DeFi Masterclass te onthullen om leerlingen uit te rusten met de kennis om niet alleen te profiteren van Cardano DeFi-toepassingen, maar hen ook te helpen toekomstige innovatie en adoptie van DeFi op Cardano te stimuleren,’ aldus EMURGO Narender Balachandran, Chief Business Officer van de Academie.

The post Oprichter Cardano alliantie helpt blockchain-trainingen organiseren appeared first on BLOX | Nieuws.