Beleggers trekken overhaast geld terug van het vastgoedwedplatform Parcl, wat leidt tot een verbijsterende $ 74 miljoen die uit het protocol is gehaald. Deze exodus volgt op de recente airdrop van Parcl, waarbij zijn inheemse PRCL-tokens werden uitgedeeld aan in aanmerking komende gebruikers.

Sinds de snapshot op 15 april hebben gebruikers geen tijd verspild aan het initiëren van opnames, waardoor de totale waarde die op Parcl is vergrendeld (Total Value Locked) is gedaald tot $ 112,1 miljoen, wat een aanzienlijke daling van 39,6% betekent ten opzichte van zijn hoogtepunt van $ 185,6 miljoen op 2 april.

Parcl, een gedecentraliseerd handelsplatform voor onroerend goed waarmee gebruikers kunnen speculeren over prijsbewegingen op de onroerendgoedmarkt, heeft tijdens de airdropcampagne een aanzienlijke 80 miljoen PRCL-tokens toegewezen aan deelnemers. De lancering van het token verliep echter niet vlekkeloos, met prijzen die binnen vier uur na de airdrop daalden van $ 0,82 tot slechts $ 0,45. Hoewel er een lichte opleving is geweest tot ongeveer $ 0,50, blijft het sentiment geschud, met een daling van 40% van PRCL in de afgelopen 24 uur.

Te midden van breder markttumult behoren recentelijk gedropte tokens op het Solana-netwerk, inclusief Parcl’s PRCL, tot de slechtst presterende. Solana-gebaseerde tokens hebben te maken gehad met aanzienlijke dalingen, deels toe te schrijven aan de 30% daling van de prijs van Solana zelf en congestieproblemen die het netwerk teisteren.

Terwijl beleggers door deze turbulente tijden navigeren, blijft de toekomstige koers van Parcl en zijn PRCL-token onzeker, afhankelijk van de stabilisatie van de markt en verbeteringen in het netwerk binnen het Solana-ecosysteem.


The post Opnames op Parcl stijgen tot 74 milijoen dollar na airdrop appeared first on Bitcoinmagazine.nl.