Colin Wu, een bekende Chinese cryptojournalist, meldt een opmerkelijke bitcointransactie. Het gaat om een bitcointransactie die wordt gelinkt aan de cold wallet van Binance met het label 38DN2. Wu plaatst op X (voorheen Twitter) dat Binance alle 40.000 BTC die in de cold wallet zijn bewaard, in beweging zijn gekomen. Hierbij is 10.000 BTC naar het Binance hot wallet-adres met het label bc1qm gestuurd. De overige 30.000 BTC zijn naar een niet-gelabelde, nieuw aangemaakte wallet gestuurd.

Wu linkt de gemelde informatie aan Arkham Intelligence, een platform dat systematisch blockchaintransacties analyseert en uit de anonimiteit haalt, waarbij gebruikers de mensen en bedrijven achter de blockchainactiviteit kunnen zien. Gegevens op Arkham Intelligence geven meer details over de gemelde transactie.

Volgens gegevens van Arkham Intelligence was de werkelijke waarde van de gemelde overdracht 40.041,0523339 BTC, gelijk aan $1,47 miljard. Binance betaalde 0,00025912 BTC, gelijk aan $9,50 aan transactiekosten.

De gemelde transactie vindt plaats op een dag waarop bitcoin aanzienlijke bullish momentum vertoont. De grootste cryptomunt is door de $35.000-weerstand geschoten in een klassieke stijgende trend. De rally van vandaag versterkt het momentum van het vlaggenschip na een periode van consolidatie na een opmerkelijke rally.

Bitcoin trok zich terug nadat het tussen 12 en 24 oktober met 33% was gestegen. Verschillende gebruikers voorspelden een terugval na de stijging en verwachtten dat de prijs zou gaan consolideren. BTC consolideerde zich in een semi-zijwaartse richting, wat wijst op aanzienlijk bullish sentiment. De prijs brak in de afgelopen 24 uur boven de significante $35.000-weerstand uit, en de stieren lijken terug te keren aangezien BTC blijft stijgen.

Na de overdracht laat Binance veel gebruikers nieuwsgierig achter over haar bedoelingen. Gebruikers vermoeden over het algemeen een mogelijke verkoop wanneer walvissen grote bedragen naar hot wallets overboeken. Dat is niet het geval geweest bij de recente transactie van Binance, hoewel het nog te vroeg is om de bedoelingen achter de zet te beoordelen.


The post Opmerkelijk: Binance exchange verplaatst 40.000 bitcoin (BTC) uit cold wallet appeared first on Bitcoinmagazine.nl.