Een op Solana (SOL) gebaseerde altcoin is omhoog geschoten nadat het Amerikaanse Coinbase de munt aan hun “listing roadmap” toevoegde. In een nieuwe aankondiging deelt Coinbase dat het Hivemapper (HONEY), een decentraal wereldwijd map-netwerk toevoegt aan de roadmap, wat betekent dat de munt mogelijk op korte termijn verhandelbaar is op de beurs.

Honey schiet omhoog

Als gevolg van de potentiële notering op Coinbase is de koers van Honey met 85 procent gestegen van 0,129 dollar naar 0,232 dollar in slechts 24 uur tijd.

Coinbase creëerde in 2022 zijn roadmap voor het noteren van tokens om meer transparantie te geven en om de kans op handel met voorkennis te verkleinen.

Hivemapper (of Honey) presenteert zichzelf als een revolutionaire tool voor geo-mapping, die werkt met de dashcams van gebruikers. Die gebruikers krijgen een beloning in de vorm van tokens voor hun werk.

Uiteindelijk moeten we nog maar zien in hoeverre dit een interessant model is en vooral waarom er blockchain-technologie voor nodig is. Waarom zou je mensen niet gewoon geld kunnen betalen en daadwerkelijke gebruikers van de mappen een abonnement laten afnemen.

Honey in de plus

Ook vandaag staat Honey weer stevig in de plus met een stijging van 33 procent over de afgelopen 24 uur. Wees je ervan bewust dat die stijging dus voornamelijk het gevolg is van de roadmap van Coinbase en dat Honey niet per se iets krachtigs heeft neergezet.

Iedere token heeft een mooi verhaal, maar er zijn er uiteindelijk maar heel weinig die echt mooie resultaten boeken en NOG minder die het ook een tweede bullrun volhouden.

Wat dat betreft blijft bitcoin toch wel de baas binnen de crypto-industrie en moet je dit soort munten vooral als gokken beschouwen. Je kunt er veel geld mee verdienen, maar het tegenovergestelde is ook waar en helaas komt dat laatste vaker voor.

De verhalen van de winnaars halen de kranten, maar de verhalen van de verliezers zijn talrijker.


The post Op Solana gebaseerde altcoin schiet 85% omhoog appeared first on Bitcoinmagazine.nl.