De Cardano koers pingpongt sinds de crash van 17 augustus heen en weer tussen de 0,24 en 0,28 dollar. Ondertussen lijken ook whales hun Cardano te verkopen, wat geen goede ontwikkeling is voor het project. Van 29 augustus tot en met 13 september zijn de balansen van whales met 190 miljoen ADA afgenomen.

Whales verkopen, retail koopt

Waar de whales ervoor kiezen om hun Cardano te verkopen, is dat voor het retail-publiek anders. Wallets met maximaal 1 miljoen Cardano (of ADA) zagen hun balansen juist met 30 miljoen munten groeien van 13,08 naar 13,11 miljard ADA.

Tegen de huidige koers van 0,2482 dollar hebben de whales voor ongeveer 45 miljoen dollar aan Cardano opgenomen de afgelopen weken; terwijl het retail publiek voor een instroom van 7,5 miljoen dollar aan kapitaal zorgde tussen 29 augustus en 13 september.

Wat dat betreft lijkt er momenteel echt een oorlog gaande tussen de whales en particulieren bij Cardano; een oorlog tussen de bulls en de bears. De grote vraag is natuurlijk wie deze strijd in hun voordeel zullen beslechten.

Cardano bulls houden vol

De Cardano whales hebben met hun gigantische financiële macht de koersen van de munt flink gedrukt over de afgelopen twee weken. Cardano viel in die periode van ongeveer 0,27 naar de huidige koers van 0,24 dollar.

Op basis van de bovenstaande grafiek lijkt het er echter op dat de bulls de handdoek niet in de ring gooien. In het orderboek voor Cardano staan nog genoeg kooporders, waaruit blijkt dat de bulls de strijd met de bears willen aangaan.

Opvallend genoeg hebben de bulls momenteel orders openstaan voor 327 miljoen Cardano tegen de huidige koersen, wat significant hoger is dan de 238 miljoen Cardano die de bears willen verkopen.

Zou het kunnen dat we op korte termijn een opleving krijgen van Cardano?

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Oorlog tussen de bulls en bears bij Cardano appeared first on BLOX | Nieuws.