Trezor, de oudste producent van hardware wallets (2013), heeft op het grootste Bitcoin event van Europa – Bitcoin Amsterdam – zojuist de lancering van nieuwe producten aangekondigd. “Eindelijk,”, zo klinkt het tijdens de aankondiging door enkele grote Trezor-fans. Het nieuwste Trezor-product, de Trezor T, stamt immers al uit 2018, daar waar alle concurrenten recentelijk nieuwere versies van hun hardware wallets gelanceerd hebben. Trezor zet met de lancering van haar nieuwe producten vol in op verovering van marktaandeel van haar grote Franse concurrent Ledger. Ledger heeft vooral in de Westerlijke landen het grootste marktaandeel van alle hardware wallet producenten.

3 nieuwe producten

De Trezor productfamilie gaat uitbreiden met de volgende 3 producten:

  • De Trezor Safe 3
  • De Trezor Safe 3 Bitcoin only (slechts tijdelijk beschikbaar)
  • De Trezor Keep Metal 
Trezor Safe 3 

Verbeterde prestaties, betere beveiliging

Met een krachtigere chipset en groter touchscreen biedt de Trezor Safe 3 ongeëvenaarde beveiliging en gebruiksgemak voor een breed scala aan cryptocurrencies. De software is weer volledig open-source.

Trezor Safe 3 Bitcoin only 

Specifiek voor Bitcoin-liefhebbers

Voor de Bitcoin-maximalisten is er de Trezor Safe 3 Bitcoin only. Dit apparaat is ontworpen om de hoogst mogelijke veiligheid en snelheid te bieden bij het beheren van alleen Bitcoin. Dit product is slechts tijdelijk beschikbaar en is limited edition vanwege het 10-jarige bestaan van Trezor.

Trezor Keep Metal 

Robuuste bescherming in roestvrij staal / titanium

De Trezor Keep Metal beveiligt jouw recovery seed phrase. Dit product is beschikbaar in drie varianten. De focus ligt op gebruiksgemak en het voorkomen van fouten.

Interesse?

Hoelang de Trezor One en de Trezor T nog aangeboden blijven is onduidelijk. Maar de BTC Direct Shop kun je alle nieuwe producten van Trezor pre-orderen. De verwachte lancering is halverwege november 2023.

Laat nu je e-mailadres achter als je als eerste op de hoogte wil worden gebracht als de pre-sale live is en als de producten uit voorraad leverbaar zijn.

The post Nieuwe Trezor producten aangekondigd: de Toekomst van Crypto opslag veranderd? appeared first on BLOX | Nieuws.