Vanaf nu krijg je rendement op XRP in BLOX! Via het nieuwe BLOX Lending programma krijg je nu tijdelijk 10% als je de crypto van Ripple vasthoudt. Dit rendement wordt verrekend over een heel jaar, maar wordt elke maandag uitbetaald. Tijd voor een deepdive, want wat is er aan de hand en hoe werkt dit?


Start met Lending ➜

Zo krijg je 10% rendement op XRP

Start nu met XRP lending en verdien van maandag 13 november tot en met zondag 26 november 2023 tot 10% (jaarlijks rendementspercentage) over je XRP assets!* Na de promotieperiode loopt het lenden van jouw XRP volgens de Lending voorwaarden door, maar zal het marktconforme rendementspercentage van toepassing zijn.

1. Heb je al een BLOX account? Dan kan je dit stukje overslaan. Heb je BLOX nog niet? Ga dan als de wiedeweerga naar de App Store of Google Play op je telefoon of tablet en zoek op BLOX. Download de app en maak een account aan.

2. De tweede stap is dat je XRP moet hebben. Heb je al XRP in BLOX? Mooi, dan kan je deze stap ook overslaan. Als je nog geen XRP in je kluisje in BLOX hebt, dan kan je twee dingen doen:

  • Je kan XRP kopen in BLOX. Dat is heel simpel, kies voor XRP en druk op de grote gele knop ‘Koop.’
  • Het kan ook zijn dat je ergens anders XRP hebt staan, maar dat je die tijdelijke 10% rendement op jaarbasis niet wil mislopen. Stuur dan je XRP naar BLOX. Dat kan door BLOX te openen en naar je kluis te gaan. Kies daar voor de optie ‘Crypto storten.’

3. Vervolgens selecteer je XRP en kies de beurs of wallet waar je je coins nu hebt staan. Volg de instructies.

Onder de video gaan we verder met de uitleg, maar waarom lezen als je ook naar de warme stem van Axel kan luisteren?

Activeer Lending in BLOX

Heb je XRP in je BLOX kluis? Ga naar ‘Verdien’, en neem de uitleg en de risico’s goed door. Daarna kom je in het menu voor Lending terecht.

In het Lending menu zie je alle coins in jouw bezit die je uit kunt lenen. Je kunt Lending op ieder moment én per coin aan- of uitzetten.

Zodra je Lending activeert voor XRP worden je coins uitgeleend. Als tegenprestatie ontvang je tijdelijk 10% over XRP.


Start met Lending ➜

Jij kan altijd bij je coins

Leen je je XRP via BLOX uit? Dan kan je je coins nog steeds blijven verhandelen. Dat is het mooie aan crypto en BLOX Lending. Je zit nergens aan vast en je blijft je flexibiliteit houden.

Een voorbeeld: stel dat je 10 XRP uitleent om hier rendement op te verdienen, maar een dag later wil je 1 XRP verkopen. Geen probleem, je verkoopt simpelweg 1 XRP en het uitleenbedrag wordt aangepast naar 9 Ripple!

Meer weten? Check hier de voorwaarden en de risico’s van BLOX Lending. *Lees hier de promotievoorwaarden van de tijdelijke verhoging.

The post Nieuw: krijg tijdelijk 10% jaarlijks rendement op Ripple (XRP) via BLOX Lending appeared first on BLOX | Nieuws.