Een van de nieuwe cryptomunten genereert een aanzienlijke tractie tijdens de presale. Het project heeft in de eerste week na de lancering van de presale al meer dan €150.000 opgehaald.

Shiba Shootout is een nieuwe bijzondere meme coin dat het Wilde Westen als thema gebruikt. Het biedt meme challenges aan waarbij de community enorme beloningen kan verdienen.

Het project heeft de interesse gewekt van veel investeerders binnen de meme coin niche. Het biedt namelijk nieuwe mogelijkheden voor meme coins door middel van community challenges, creatieve community uitdagingen en het team achter Shiba Shootout heeft een passieve staking feature ontwikkeld.

Shiba Shootout introduceert meme coins aan het Wilde Westen

Shiba Shootout is een bijzondere meme coin project dat opschudding veroorzaakt in de crypto markt, vanwege het feit dat het meme coins wil introduceren aan het Wilde Westen.

In een digitale omgeving aan de rand van de crypto grens biedt Shiba Shootout challenges aan. Hier kun je hoge inzetten combineren met de creativiteit om memes te maken met de charme van een cowboy.

De hoofdpersonage van Shiba Shootout is Marshal Shiba, die wordt ondersteund door zijn Shiba Sharpshooters. Marshal is een legendarische Shiba cowboy die bekend staat om zijn vlugge humor en zijn crypto lasso. Zijn doel is om te bewijzen dat Shiba Shootout regeert over het Wilde Westen van de crypto landschap.

Zijn kompanen, de Shiba Sharpshooters, rijden naast hem. Ze hebben allemaal een perfecte pixel doel en een talent voor het maken van hilarische memes.

De ontwikkelaars van het project projecteren een verhaal dat zich afspeelt in de crypto landschap van het Wilde Westen, waar investeerders hun weg moeten navigeren door het hobbelige terrein van de crypto markt en onvoorspelbare crashes. Volgens Shiba Shootout is een bepaalde ‘cowboy’ mindset nodig om te kunnen slagen in de wereld van meme coins.

In de eerste paar dagen, nadat het project live is gegaan met een presale, heeft het al meer dan €150.000 opgehaald. Hiermee toont het de aantrekkingskracht achter de bijzondere thema van het Wilde Westen in de meme coin industrie.

Het project is officieel gecontroleerd door Coinsult, waardoor potentiële investeerders met een gerust hart kunnen investeren en genieten van een enorme hoeveelheid aan mogelijkheden om geld te verdienen met crypto.

Meme-Offs en Showdowns in de Shiba Gulch – Verdien rendabele beloningen

shiba staking

Van meme-offs tot creatieve storytelling en van het staken van de coin tot doorverwijzing programma’s, Shiba Shootout biedt haar community een breed scala aan verdienmogelijkheden.

Het speelt zich af in een digitale nederzetting genaamd Shiba Gulch, een dorp die in het hart van het Wilde Westen ligt. Dit is de locatie waar spannende showdowns gehouden worden. Dit is tevens de plek waar de Shiba Shootout community samenkomt voor challenges, het delen van memes en voor de rendabele verdienmogelijkheden.

Een van de verdienmogelijkheden waar de community gebruik van kan maken in Shiba Shootout is Cactus Staking. Investeerders kunnen met dit systeem passief inkomen verdienen, waarbij de $SHIBASHOOT tokens worden vastgezet op een digitale cactus. Wanneer de tokens voor een lange tijd worden gestaked, worden er meer beloningen verdiend.

De ontwikkelaars van het project hebben ook een unieke doorverwijsmogelijkheid ontwikkeld om vrienden en familie naar de Shiba Gulch te brengen. Dit staat bekend als het Posse Rewards systeem. Als jouw Posse groeit, krijg je ook meer bonus tokens.

De community wordt ook uitgenodigd om deel te nemen aan het Lucky Lasso Lottery systeem. Dit biedt de mogelijkheid om $SHIBASHOOT tokens in te ruilen om kans te maken op enorme crypto prijzen. Het team van Shiba Shootout heeft aangegeven dat een deel van de loterij inkomsten zal worden gedoneerd aan goede doelen, waarmee het een goede kant van zich laat zien.

Investeerders kunnen tot slot ook beloningen verdienen via het Campfire Stories systeem. Met dit systeem kunnen crypto liefhebbers samenkomen en hun eigen verhalen delen over hun reis binnen de meme coin industrie. Hoe creatiever het verhaal, hoe groter de beloningen zijn.

De presale kent een indrukwekkende lancering: Vroege investeerders profiteren het meest

shiba shoutout kopen

De presale van de $SHIBASHOOT token heeft een goede start gehad. In de eerste week haalde het project al meer dan €150,000 op.

Het team van Shiba Shootout heeft een heldere roadmap voor de meme coin ontworpen. Een strategische zet is dat degenen die de $SHIBASHOOT token in bezit hebben, mee kunnen beslissen over toekomstige ontwikkelingen binnen het project via het Governance protocol.

De roadmap bevat ook doelen voor het aantal token houders, voor gecentraliseerde (CEX) listings en hoe het project trending kan worden binnen de industrie.

Je hebt een unieke kans om deze trending crypto coin voor de laagst mogelijke prijs tijdens de presale te kopen. Op het moment van schrijven kun je de token kopen voor $0,0187. De prijs zal bij elke nieuwe presale fase stijgen. Dit betekent dat degenen die het vroegst investeren, de beste prijs krijgen.

Potentiële investeerders kunnen gebruik maken van de Web3Payments gateway op de officiële website van Shiba Shootout en de coin kopen met $ETH of $USDT.

Shiba Shootout brengt een spannend avontuur binnen de crypto industrie dat de wereld van meme coins naar het Wilde Westen brengt, met een overvloed aan rendabele verdienmogelijkheden voor liefhebbers van deze coins.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Nieuw gelanceerde Shiba Shootout biedt Meme Showdowns met rendabele beloningen – €150K opgehaald appeared first on Bitcoinmagazine.nl.