Beleggers en handelaren verbreden hun de afgelopen tijd hun aandacht van bitcoin naar altcoins zoals ethereum en binance coin. Ethereum heeft de afgelopen dagen een grote stijging in waarde doorgemaakt, terwijl BNB, de coin van Binance, ook aardig is gestegen. Een diversificatie van bitcoin naar altcoins is normaal in een bull markt, maar ook andere factoren zoals een mogelijke ethereum spot ETF hebben invloed op de verschuiving van het geld.

Bitcoin heeft moeite met prijs vasthouden

In de afgelopen week daalde de waarde van bitcoin met 2,8%, en had moeite om boven de $52.000 te blijven. De bears kregen uiteindelijk de overhand, wat leidde tot een daling van de bitcoinprijs naar $50.869,16, wat een daling van 2,2% is ten opzichte van zeven dagen eerder.

Ethereum en BNB blijven stijgen

Ondertussen hebben ethereum en binance coin veerkracht en groei getoond. De waarde van ethereum staat vandaag op $2.934,45, wat een stijging van 5,1% is ten opzichte van de laatste week, terwijl de huidige prijs van binance coin $374,85 is, ondanks een lichte daling in de laatste 24 uur.

De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency blijft stabiel op $2,05 biljoen, met een marktdominantie van bitcoin van 48,77%. Bovendien heeft de markt significante activiteit gezien met cryptocurrencies zoals solana, xrp en avalanche die schommelingen ervaren, en uniswap die een plotselinge stijging meemaakte na een voorstel voor bestuurswijziging.

Verhoogde verkoopdruk van miners

Opmerkelijke ontwikkelingen omvatten ook dat bitcoin miners een aanzienlijke hoeveelheid BTC naar over-the-counter handelsplatformen hebben overgedragen, wat suggereert dat ze van plan zijn een deel van de cryptocurrency op de open markt te verkopen.

Over het algemeen behoudt de cryptomarkt zijn opwaartse trend, zij het met enige vertraging. De voortdurende instroom in Bitcoin ETF’s wijst op aanzienlijke institutionele vraag, wat de blijvende aantrekkingskracht van cryptocurrencies als investeringsklasse laat zien. Naarmate de bull markt zich ontwikkelt, ligt de focus steeds meer op de diversificatie van portefeuilles, met ethereum en binance coin die opkomen als eerste investeringen.


The post Niet Bitcoin Maar Ethereum en Binance Coin Stelen de Show Deze Week appeared first on Bitcoinmagazine.nl.