De Shiba community wordt gewaarschuwd voor nep Sheboshis, die de integriteit van het ecosysteem bedreigen. Een vertegenwoordiger van het Shiba Inu-project heeft de community dringend opgeroepen om alert te blijven en voorzichtig te zijn met deze ontwikkelingen. Als jij Shiba bezit dan is het verstandig om verder te lezen. 

Nep Sheboshis duiken op in de crypto industrie

Recentelijk heeft het Shiba Inu-team de alarmbellen doen afgaan bij zijn toegewijde volgers, beter bekend als het SHIB-army, door hen te waarschuwen voor valse Sheboshis. Deze tokens, geïntroduceerd in de cryptowereld eind februari, hebben een sterke toename in populariteit gezien. Echter, er is een zorgwekkende trend van nep-tokens ontstaan die proberen zich voor te doen als authentieke Sheboshis of SHEB-tokens, waardoor nietsvermoedende investeerders en leden van de gemeenschap risico lopen.

Oproep tot waakzaamheid

Een vertegenwoordiger van het Shiba Inu-project, Lucie genaamd, heeft een dringende oproep gedaan aan de SHIB-army om alert en voorzichtig te blijven met betrekking tot deze ontwikkelingen. Ze waarschuwde voor het grote verschil in prijs tussen authentieke Sheboshi-tokens die verbonden zijn met het Shiba Inu-ecosysteem en de imitaties. Deze waarschuwing heeft de SHIB-gemeenschap bezorgd gemaakt, met speculatie en ongerustheid tot gevolg.

Verdere successen van Shiba Inu

Naast de waarschuwing voor nep Sheboshis, heeft het Shiba Inu-ecosysteem ook positieve mijlpalen bereikt. Het Shibarium Layer 2-platform heeft opmerkelijke successen behaald, zoals het bereiken van meer dan 413 miljoen transacties en het verwerken van meer dan 4 miljoen blokken. Met een groeiend aantal wallet-adressen en een bloeiend ecosysteem van applicaties, onderstreept dit de toenemende acceptatie en gebruik van het platform in de crypto sector. 

The post Nep tokens? Shiba Inu Team waarschuwt haar army appeared first on BLOX | Nieuws.