Een onbekende grote investeerder heeft een aanzienlijke transactie uitgevoerd met 419.873 miljard Shiba Inu (SHIB) tokens, ter waarde van een indrukwekkende $3,87 miljoen. De blockchain-activiteit werd bijgehouden door Etherscan en onthulde dat het enorme volume SHIB zich snel verplaatste van adres “0xecfB” naar “0xd37” in de afgelopen drie uur. Beide adressen blijven gehuld in mysterie, wat nog meer intrige toevoegt aan een reeds raadselachtige zet.

Wat deze transactie complexer maakt, is de oorsprong van de Shiba Inu-tokens. Ze bevonden zich oorspronkelijk in een verzendadres dat geassocieerd is met Coinbase Prime Custody, wat wijst op een mogelijke institutionele aard, in lijn met de werkwijze van Coinbase’s bewaaroplossing.

Is de bodem bereikt voor de SHIB-prijs?

Deze significante beweging van SHIB ontvouwt zich tegen de achtergrond van dynamische prijsactie voor de token. Na een langdurige neerwaartse trend van meer dan 36 dagen, bereikte de SHIB-prijs onlangs $0,0000092, wat een daling van 20,5% betekent ten opzichte van zijn piek van een maand geleden. Ondanks deze dip zijn er tekenen van een mogelijke marktomslag, met actieve terugkopen die wijzen op een tijdelijke bodem voor de Shiba Inu-token.

Het focuspunt van interesse blijft echter de mysterieuze transactie van bijna 420 miljard SHIB-tokens. Terwijl de SHIB-prijs probeert het begeerde niveau van $0,00001 te heroveren, voegt de raadselachtige aard van deze enorme transactie een intrigerende laag toe aan het verhaal. Als de SHIB-prijs erin slaagt om zich rond het huidige niveau te consolideren, speculeren waarnemers dat een opleving voorbij $0,00001 in het verschiet ligt.

The post Mysterieuze transactie van 420 miljard Shiba Inu tokens: SHIB-koers richting $0.00001 appeared first on BLOX | Nieuws.