Cryptolegende Mike Novogratz deelt zijn optimistische voorspelling voor Bitcoin in 2024 en gaat in tegen bearish voorspellingen. Lees verder om te ontdekken waarom hij gelooft dat Bitcoin in waarde zal stijgen dit jaar.

Optimistische voorspelling van Novogratz

Mike Novogratz, een van de meest prominente figuren in de cryptowereld, heeft zijn positieve kijk op de koers van Bitcoin (BTC) in 2024 gedeeld op het X sociale mediaplatform. Hij spreekt zijn optimisme uit en is het niet eens met een negatieve voorspelling van een andere analist.

Twijfels van Chris J. Terry

In reactie op de pessimistische voorspelling van Chris J. Terry, die potentiële korte-termijn uitdagingen voor Bitcoin voorspelde na de beslissing van Grayscale om een beheersvergoeding van 1,5% te handhaven voor zijn exchange-traded fund (ETF), uitte Novogratz zijn bullish perspectief.

Argumenten van Novogratz

Novogratz gelooft in een waardestijging van Bitcoin later dit jaar en heeft verschillende argumenten om zijn optimisme te onderbouwen:

Investeerdersgedrag: Novogratz erkent de mogelijkheid dat investeerders hun bezittingen in het Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) zouden kunnen verkopen. Hij is echter van mening dat deze investeerders zullen herinvesteren in andere ETF’s, vooral BTCO.

Toegankelijkheid van ETF’s: De cryptomagnaat benadrukt dat de toegankelijkheid van ETF’s, met name BTCO, het investeren gemakkelijker maakt voor een breder demografisch publiek, inclusief oudere generaties.

Tijdelijke marktonrust: Ondanks de huidige onrust op de markt gelooft Novogratz dat dit tijdelijk is en dat de waarde van Bitcoin binnen de komende zes maanden zal beginnen te stijgen.

In tegenstelling tot Novogratz’s optimisme geeft de financiële gigant JPMorgan aan dat de dalingen mogelijk verder kunnen toenemen, waarbij zij een verkoopdruk verwachten als gevolg van de beslissingen van Grayscale. Deze sentimenten worden ook gedeeld door verschillende analisten die neerwaartse druk op de Bitcoin-prijs voorspellen na de recente goedkeuring van een groot aantal spot Bitcoin ETF’s.

The post Mike Novogratz voorspelt bullish Bitcoin trend voor 2024! appeared first on BLOX | Nieuws.