Michael Saylor, de voorzitter van MicroStrategy en een van de meest vocale voorstanders van Bitcoin, breekt de stilte. Met een recente daling van Bitcoin onder de $65.000, blijft Saylor optimistisch over de toekomst van de digitale valuta.

Zijn boodschap is duidelijk en bondig: “Zet in op de toekomst. BTC.”

Een scherpe daling, maar ook een kans

De cryptomarkt is recentelijk getuige geweest van flinke prijsdalingen, met Bitcoin die afdaalt naar een waarde die we sinds maart niet meer hebben gezien. Dit heeft onvermijdelijk geleid tot gesprekken over de duurzaamheid van de recente bullmarkt. Desondanks ziet Saylor deze terugval als een kans om de toekomst van Bitcoin te omarmen.

De halving van Bitcoin: een blik op de toekomst

Met de Bitcoin halving om de hoek – een gebeurtenis die de beloningen voor Bitcoin-mining halveert en traditioneel gezien wordt als een moment dat een positieve invloed kan hebben op de prijs door een vermindering van de nieuwe aanvoer van munten – is er veel anticipatie in de lucht. Deze halving, nu minder dan 20 dagen verwijderd, wordt door velen gezien als een keerpunt voor de toekomst van Bitcoin.

MicroStrategy’s toewijding aan Bitcoin

Onder Saylor’s leiderschap heeft MicroStrategy zich opgeworpen als een belangrijke speler binnen de Bitcoin-industrie, met een aanzienlijk belang in de cryptocurrency. Ondanks de volatiliteit van de markt, blijft Saylor’s geloof in Bitcoin onwankelbaar.


Naar de app ➜

The post Michael Saylor “Gok op de toekomst #Bitcoin” appeared first on BLOX | Nieuws.