Een weekend van gemengde signalen in de cryptomarkt heeft beleggers op het puntje van hun stoel gehouden, terwijl achter de schermen de speculatie toeneemt over de impact van Bitcoin ETF advertenties op Google. Met een blik op de recente ontwikkelingen en analyses uit de cryptogemeenschap, ontvouwt zich een verhaal van groeiende acceptatie en mogelijke ongekende stijgingen.

Bitcoin’s gestage opwaartse trend

Ondanks de gemengde handelssignalen, toonde Bitcoin dit weekend een stabiele stijging, wat mogelijk kan wijzen op aanhoudende interesse van investeerders. En natuurlijk draagt het Bitcoin halving event, welke plaats zal vinden in April, ook bij aan dit bullish sentiment.

ETFs maken golven

De wijziging van Google’s beleid die het adverteren van bepaalde crypto-producten mogelijk maakt, zou de deur kunnen openen voor een grotere promotie van Bitcoin en ETFs. Dit kan volgens sommige analisten de waarde van Bitcoin in de komende jaren behoorlijk doen opdrijven.

Groeiende acceptatie van crypto

Niet alleen de Bitcoin ETFs, maar ook de algemene zichtbaarheid van cryptocurrencies – zoals blijkt uit belangrijke sport- en entertainmentpartnerschappen – draagt bij aan de toenemende acceptatie. Dit wordt ondersteund door de stijgende waarde van crypto assets onder beheer, zoals die van BlackRock’s iShares Bitcoin Trust, welke onlangs de $2 miljard aan beheerd kapitaal overschreed.

Marktvooruitzichten en FOMC

Terwijl de totale marktkapitalisatie op $1.56 biljoen staat, bereiden beleggers zich voor op de komende tech-earningsrapporten en de beslissingen van de Federal Reserve over het rentebeleid. De verwachtingen zijn dat de FOMC de rentetarieven stabiel zal houden, met een waarschijnlijkheid van bijna 97% dat er geen verlagingen zullen plaatsvinden.

Afsluiting

Terwijl de businesses in de crypto industrie zich klaar maken voor de mogelijke invloed van Bitcoin ETF advertenties en de markt schommelt tussen hoop en voorzichtigheid, blijven zowel bullish als bearish scenario’s de ronde doen. Het potentieel van een Bitcoin van $500.00 lijkt misschien ver weg, maar als er iets is dat we hebben geleerd in de crypto industrie dan is het wel dat het weer ontzettend snel kan omslaan.

The post Kunnen deze 2 factoren de Bitcoin koers naar $500.000 stuwen?  appeared first on BLOX | Nieuws.