Vrijwel iedereen lijkt erop te rekenen dat we in 2024 of 2025 weer een nieuwe bullmarkt krijgen voor crypto en Bitcoin, maar de pseudonieme analist The Flow Horse twijfelt. “De afgelopen bearmarkt dacht iedereen dat het voorbij was. Deze keer leunt iedereen comfortabel op het idee van ‘de volgende bullmarkt.’ Ik was de vorige keer vol vertrouwen, maar voel dat deze keer wat minder”, aldus een pessimistische The Flow Horse.

Minder vertrouwen in crypto

Volgens de analist lukt het de crypto-industrie niet om zijn beloftes waar te maken. Er zijn volgens The Flow Horse nog te weinig goede toepassingen uit de technologie voorgekomen, wat niet goed is voor de verdere adoptie.

“Het zijn constante beloftes voor de toekomst, veel oplichterij en weinig bruikbare toepassingen behalve stablecoins en Bitcoin als Zwitserse bank”, aldus de analist.

Waar The Flow Horse in toenemende mate sceptisch is over een nieuwe bullmarkt, is het vertrouwen van collega-analist Chris Burniske juist groeiende.

Burniske is een partner bij de durfkapitalisten van Placeholder en voormalig hoofd van de crypto-afdeling van ARK invest. Hij voorspelt dat crypto nog één tik omlaag krijgt, voordat een nieuwe bullmarkt kan starten.

Nog één daling voor crypto

De ervaren Burniske denkt dat de bears waarschijnlijk nog één kans krijgen met een daling van 20 tot 40 procent bij de grootste munten van de markt, voordat het feestje in 2024 en 2025 weer start. Burniske maakt zich het meeste zorgen over de Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve.

Zij zitten nog altijd in hun meest agressieve rentecampagne tot nu toe. “De Federal Reserve gaat doorduwen totdat er iets breekt”, aldus een bezorgde Burniske.

Met de woorden “tot er iets breekt” doelt hij natuurlijk op een recessie die zou uitbreken als de Federal Reserve zijn rentecampagne te ver doorvoert. Een recessie zou geen goed nieuws betekenen voor de Bitcoin koers, want meestal zien we in dergelijke gevallen dat de koersen van risico-assets dalen.

Stap over naar BLOX, jouw veilige en voordelige alternatief

Eenvoudig, veilig én voordelig traden? Bij BLOX handel je tegen 0,25% transactiekosten en stort je gratis crypto naar je account. Heb jij nog funds op andere platforms staan? Met de gratis overstapservice van BLOX zet je je coins binnen een paar minuten over. Zo bewaar je al je crypto veilig en overzichtelijk op één plek. Ontdek het in de app!


Stap gratis over op BLOX ➜

The post Komt er nog wel een bullmarkt? Deze analist twijfelt appeared first on BLOX | Nieuws.