Vandaag is het de beurt aan tomiNet, een relatief onbekende munt die de afgelopen 24 uur een mooie koersstijging van 16% heeft doorgemaakt. Reden genoeg om deze crypto eens nader te bekijken.

Stijging was broodnodig

De koers van crypto tomiNet is vandaag 16% gestegen en dat werd ook wel eens tijd. Hieronder de grafiek van de laatste 30 dagen. Zelfs met de stijging van vandaag is de waarde 35% gedaald.

De hoogste prijs die ooit voor tomiNet is betaald, is 6,17 euro op 6 juni 2023. Ter vergelijking: de huidige prijs is 88,28% lager dan de hoogste prijs aller tijden.

De marktkapitalisatie van tomiNet is 83 miljoen euro. Zonder enige context klinkt dat klinkt als veel geld, maar tomiNet is echt een zogenaamde lowcap munt. Deze crypto staat niet eens in de top 500 qua marketcap.

Er zijn verschillende factoren die de koersstijging van tomiNet van vandaag kunnen verklaren. De lancering van een nieuwe dApp op het platform, genaamd TOMI Chat, lijkt een belangrijke rol te spelen.

Wat ook speelt is dat tomiNet over 10 dagen in Dubai is, om deel te nemen aan Token2049.

Wat is tomiNet?

TomiNet is een platform dat een alternatief netwerk voor het World Wide Web creëert. Het heeft unieke kenmerken, zoals een bestuursorgaan via een DAO (gedecentraliseerde autonome organisatie) en een privacyopslagnetwerk, waardoor het onmogelijk wordt dat het netwerk wordt vastgelegd, gecensureerd of gecontroleerd door grote entiteiten.

Met andere woorden, TOMI biedt een gedecentraliseerd en particulier netwerk dat onafhankelijk van de traditionele internetinfrastructuur kan functioneren.

Het heeft tot doel de digitale mensenrechten te bevorderen door technologie te bieden die privacy, anti-censuur en vrijheid van meningsuiting ondersteunt.

Kortom, ambities genoeg voor dit cryptoproject.

De crypto TOMI kan worden gebruikt om transacties te verrichten op het netwerk, te stemmen over belangrijke beslissingen en deel te nemen aan dApps.

The post Koers van lowcap altcoin tomiNet stijgt 16% appeared first on BLOX | Nieuws.