Ocean Protocol (OCEAN) handelt al 896 dagen in een dalende trend (zie grafiek) maar nu gloort er eindelijk hoop aan de horizon. De koersactie en de Relative Strength Index (RSI) suggereren namelijk dat er een behoorlijke stijging in het verschiet ligt voor de altcoin.

Wat kan Ocean Protocol voor elkaar boksen als het boven de weerstandslijn uitbreekt?

Gefaalde pogingen tot een uitbraak

Vanaf de all-time high van 1,94 dollar van april 2021 gemeten produceerde Ocean Protocol tot op heden zes pogingen om boven de weerstand uit te breken. Alle zes die pogingen faalden, waardoor de neerwaartse trend voor het project nog altijd van kracht is.

De meest recente poging om boven de weerstandslijn uit te breken vond plaats op 17 juli, maar ook die faalde. Na de afwijzing viel OCEAN naar de koers van 0,25 dollar, waar het op een horizontale steunlijn terechtkwam.

Op dat punt wist het project een opleving te fabriceren, waarna een lange lagere kandelaar ontstond (groene pijl). Over het algemeen zijn dergelijke kandelaren in de grafiek een teken van koopdruk op een munt.

Verder is de koers van 0,25 dollar cruciaal, omdat het sinds april 2022 zowel een weerstand als een steunpunt in de grafiek is geweest. Voor de toekomst van Ocean Protocol is het belangrijk dat de koers niet definitief onder dat niveau komt EN dat de zwarte lijn naar boven wordt doorbroken.

Positief signaal voor Ocean Protocol

Op de dagelijkse grafiek zien we gelukkig wel een positief signaal voor Ocean Protocol. Daar is de RSI boven de 50 uitgeklommen, wat over het algemeen betekent dat de bulls in controle raken over een munt.

Als het OCEAN lukt om hier uit te breken, dan zou dat op basis van deze grafieken een koers van 0,55 dollar op kunnen leveren. Dat markeert een stijging van ongeveer 75 procent vanaf het huidige koersniveau.

Maar let op, dit is allemaal technische analyse en natuurlijk geen exacte wetenschap. Vaak genoeg zien we dat munten zich helemaal niet laten voorspellen door technische analyse. Ga dus nooit volledig op dit soort analyses af en doe altijd je eigen onderzoek.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Kan deze crypto met 75 procent stijgen? appeared first on BLOX | Nieuws.