De populaire pseudonieme handelaar DonAlt, die in november 2022 furore maakte door bijna exact de bodem te voorspellen, verwacht dat Chainlink (LINK) vanaf hier met 100 procent kan stijgen. “Chainlink is één van de beste altcoins van dit moment op het gebied van de koers”, aldus DonAlt.

Maar die stijging van 100 procent is nog niet helemaal zeker, want volgens DonAlt moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan.

Chainlink is afhankelijk van Bitcoin

Volgens DonAlt is de toekomst van de Chainlink koers namelijk grotendeels afhankelijk van het koersverloop van Bitcoin. “Het moge duidelijk zijn dat Chainlink zal dalen als Bitcoin vanaf hier aan een daling begint”, aldus de analist.

Wat Bitcoin betreft zijn er volgens DonAlt op dit moment twee opties. De eerste is dat de koers vanaf hier wordt afgewezen en dat we een nieuwe daling inzetten. Dit noemt hij een “heel waarschijnlijk” scenario voor de koning van de markt.

“Maar als Bitcoin richting de 29.000 dollar gaat en de week op die koers afsluit, dan verwacht ik dat we nog verder stijgen. Dat is namelijk een te grote herclaim van het bullish momentum”, aldus DonAlt.

Wat dat betreft is het voor de gehele markt dus te hopen dat Bitcoin boven de 29.000 dollar uit kan komen.

Chainlink keer twee?

In de onderstaande grafiek van DonAlt is te zien hoe Chainlink eigenlijk al ruim één jaar in dezelfde koersrange heen en weer beweegt. Volgens de analist kan dat bij een uitbraak een gigantische koersexplosie opleveren voor de digitale munt.

Op het moment van schrijven tikt de Chainlink koers binnen op 7,53 dollar en volgens DonAlt kan de munt naar de 14 dollar doorschieten bij een eventuele uitbraak.

Maar veel daarvan hangt dus af van de Bitcoin koers en die beweegt eigenlijk ook al maanden in een vergelijkbare range. Wat dat betreft is het belangrijk dat de bulls het momentum voor Bitcoin ook kunnen doorzetten, want anders komt er van de voorspelling van DonAlt weinig terecht.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Kan Chainlink vanaf hier met 100 procent stijgen? appeared first on BLOX | Nieuws.