Terwijl de cryptomarkt zijn bullish trend voortzet, met Bitcoin die weer boven het kritieke niveau van $70.000 stijgt, blijft Dogecoin niet achter. De huidige chart patronen van Dogecoin suggereren zelfs nog indrukwekkendere winsten in het verschiet voor deze meme coin.

Op weg naar $0,4

Op basis van recente observaties van crypto trading expert Trader Tardigrade, vertoont Dogecoin een bull flag op zijn dagelijkse grafiek. Als het erin slaagt om hieruit te breken, zou het volgende doel van Dogecoin kunnen liggen op een enorme $0,4.

Speculatie rond ‘Doge Day’

Met de naderende ‘Doge Day‘ op 20 april, waarbij supporters verschillende activiteiten organiseren ter promotie van Dogecoin, speculeren velen over een mogelijke nieuwe parabolische run voor Dogecoin.

Toenemende optimistische sentiment

Het positieve sentiment rond Dogecoin wordt versterkt door het groeiende aantal Dogecoin-miljonairs, evenals door de terugkeer van de meme coin manie, waarbij activa zoals Shiba Inu en Pepe aanzienlijke winsten hebben geboekt.

Let op risico’s

Hoewel de vooruitzichten voor Dogecoin momenteel rooskleurig lijken, kunnen trends in de cryptowereld snel veranderen. Daarom is het essentieel om grondig onderzoek te doen, de activa te onderzoeken en alle risico’s af te wegen voordat men aanzienlijke bedragen investeert in welk activum dan ook.

Dogecoin is tevens te verhandelen in de BLOX app.


Naar de app ➜
 

The post Is de DOGE koers klaar voor een stijging? appeared first on BLOX | Nieuws.