Kunstmatige intelligentie (AI) is niet langer iets uit de toekomst, maar begint echt onderdeel te worden van ons leven. Vroeger zag AI er uit als een boze Arnold Schwarzenegger, maar dat beeld is achterhaald. Je kan tegenwoordig zelfs investeren in AI via cryptocurrency. Er zijn namelijk een aantal projecten in BLOX die hier goed op inspelen.

Programmeurs en productontwikkelaar in crypto zien ook dat je niet meer om AI heen kunt. Steeds meer innovatieve projecten profiteren van AI in een poging belangrijke gebieden van hun processen te verbeteren. Zelfs Vitalik Buterin is om.

Wat zijn AI cryptocurrency’s?

AI cryptocurrency’s zijn speciale tokens die worden gebruikt op blockchain-platforms die AI-functies hebben. Met deze platforms kan je AI-diensten gebruiken, zoals het analyseren van gegevens of het doen van voorspellingen, en dat allemaal op de blockchain.

In geheel willekeurige volgorde, hier zijn 5 AI-cryptocurrency’s die te verhandelen zijn in BLOX.

Worldcoin

Worldcoin is een crypto die gericht is op het creëren van een digitale identiteit voor iedereen ter wereld. De munt gebruikt AI om biometrische gegevens van gebruikers te verzamelen en te verifiëren, waardoor een unieke digitale identiteit kan worden gecreëerd.

Dit kan mensen in staat stellen toegang te krijgen tot diensten zoals bankieren, stemmen en online kopen, zelfs als ze geen traditionele identiteitsbewijzen hebben.

Fetch.AI

Fetch.AI is een platform dat AI-gebaseerde agenten gebruikt om taken in de echte wereld uit te voeren. Deze agenten kunnen worden gebruikt voor het automatiseren van taken, het beheren van assets en het nemen van beslissingen.

Fetch.AI heeft als doel om een ​​meer gedecentraliseerde en efficiënte wereld te creëren door AI te gebruiken om taken uit te voeren die traditioneel door mensen worden gedaan.

Near Protocol

Near Protocol is een blockchain-platform dat is ontworpen om schaalbaar en gebruiksvriendelijk te zijn. Het platform maakt gebruik van AI om transacties te verifiëren en te versnellen, waardoor het een efficiëntere en goedkopere manier kan bieden om cryptovaluta te gebruiken.

The Graph

The Graph is een platform dat gedecentraliseerde toegang tot blockchain-gegevens biedt. Het platform gebruikt AI om data te indexeren en te organiseren, waardoor het voor ontwikkelaars eenvoudiger wordt om dApps (decentralized applications) te bouwen.

The Graph heeft als doel om de ontwikkeling van dApps te versnellen en de interoperabiliteit tussen verschillende blockchains te verbeteren.

SingularityNET

SingularityNET is een platform dat gericht is op het creëren van een gedecentraliseerde kunstmatige intelligentie (AI)-marktplaats.

Het platform maakt gebruik van AI om AI-modellen te ontwikkelen, te delen en te gebruiken. SingularityNET heeft als doel om AI toegankelijker te maken voor iedereen en om de ontwikkeling van AI te versnellen.

The post Investeren in AI? Dat kan met deze top 5 cryptocurrency’s appeared first on BLOX | Nieuws.