Het Shiba Inu-team heeft een belangrijke waarschuwing afgegeven aan de hele SHIB-community, met betrekking tot het kiezen van projecten om in te investeren. Lucie, de officiële marketingexpert van het team, deelde belangrijke inzichten en advies op sociale media, waarschuwend voor mogelijke valkuilen en het belang van verstandige investeringsbeslissingen.

Lucie’s waarschuwing aan de SHIB community

Lucie benadrukte het belang van zorgvuldigheid bij het kiezen van projecten om in te investeren, met name die gebouwd worden op het layer-2 blockchainplatform Shibarium. Ze waarschuwde dat niet alle projecten ten onder gaan door fraude, maar sommige falen door slecht management of onvermogen om te groeien. Lucie benadrukte dat zelfs de beste projecten risico’s met zich meebrengen, en dat investeerders alert moeten zijn op mogelijke valkuilen.

Richtlijnen voor nieuwe projecten op Shibarium

Daarnaast deelde Lucie ook richtlijnen voor nieuwe projecten die willen starten op Shibarium. Ze benadrukte het belang van het presenteren van een duidelijke roadmap en het betrekken van de community op verschillende sociale mediaplatforms. Lucie adviseerde nieuwe projecten om zich te concentreren op het opbouwen van een community en echte supporters te vinden, in plaats van te investeren in betaalde marketing. Door zich te richten op een duurzame en betrokken basis, kunnen nieuwe projecten een solide start maken op het Shibarium-platform.


Naar de app ➜
 

The post Investeerders opgelet: Belangrijke waarschuwing van Shiba Inu team appeared first on BLOX | Nieuws.