Injective, het layer one blockchainplatform, heeft recentelijk de CW-404 standaard geïntroduceerd in samenwerking met de gedecentraliseerde exchange DojoSwap. Deze nieuwe standaard heeft als doel het landschap van niet-vervangbare tokens (NFT’s) en tokenstandaarden te transformeren, op een vergelijkbare manier zoals dat ook wordt gedaan met de experimentele ERC-404 tokenstandaard.

CW-404 standaard: Fractioneel eigenaarschap van NFT’s

De CW-404 standaard van Injective, gebaseerd op de hoog aangeschreven ERC-404 standaard van Ethereum, maakt fractionele eigendom van NFT’s mogelijk. Dit opent de deur naar meer toegankelijkheid voor een breed scala aan gebruikers en ontgrendelt diverse financiële mogelijkheden voor digitale assets.

Pioniersrol van de Sushi Fighter NFT-collectie

De Sushi Fighter NFT-collectie is een voorloper in het gebruik van de CW-404 standaard op het Injective-netwerk. Deze collectie biedt generatieve profielfoto’s en aangepaste logica voor het mintingproces, waardoor gebruikers een unieke en boeiende ervaring in de wereld van NFT’s krijgen. Met de CW-404 standaard opent de Sushi Fighter NFT-collectie weer nieuwe mogelijkheden voor creativiteit in de NFT-markt.

De introductie van de CW-404 standaard sluit aan bij Injective’s strategische visie om meer investeringen uit het ecosysteem van Ethereum aan te trekken. 

The post Injective introduceert CW-404 standaard in samenwerking met DojoSwap appeared first on BLOX | Nieuws.