Illuvium, een open-wereld fantasiegevechtspel gebouwd op de Ethereum blockchain, heeft plannen onthuld voor een token airdrop-campagne ter waarde van maar liefst $ 20 miljoen. De campagne staat op het punt om een van de grootste te worden in de GameFi-sector en het is nog steeds mogelijk om deel te nemen.

De campagne is opgedeeld in twee delen, gericht op het belonen van zowel loyale houders als deelnemers aan de aankomende Private Beta 4-campagne.

De Loyalty Airdrop-snapshot, genomen op 14 april, beloont gebruikers die de afgelopen 3 jaar actief zijn geweest in het ecosysteem. In totaal zal 50,000 ILV, ter waarde van $ 4,400,000.00, worden verdeeld onder de loyale deelnemers in Q2 2024.

De Play-to-Airdrop-campagne begint met Private Beta 4 op 30 april, wat het startsein markeert voor gebruikers om te strijden om een deel van de 200,000 ILV. Deze initiatief moedigt gebruikers aan om zich te registreren voor Beta 4 en deel te nemen aan verschillende activiteiten in de suite van spellen van Illuvium, waaronder gevechten in de Illuvium Arena en het ontwikkelen van land in Illuvium: Zero. 

Naarmate de opwinding toeneemt rondom de aankomende airdrop-campagne, kijken gebruikers enthousiast uit naar de kans om hun deel van de $ 20 miljoen aan ILV-tokens te verdienen. Blijf op de hoogte voor verdere updates en aankondigingen van Illuvium terwijl de campagne zich ontvouwt.


The post Illuvium kondigt token airdrop-campagne van $ 20 miljoen aan appeared first on Bitcoinmagazine.nl.