Bitcoin gaat voor nog meer opschudding zorgen op de financiële markten, en Anthony Scaramucci, de oprichter van SkyBridge Capital, blijft geloven in de kracht van Bitcoin.

Tijdens de Messari Mainnet-conferentie in New York deelde Scaramucci zijn vertrouwen in Bitcoin en benadrukte hij het potentieel voor de toekomst.

Het ergste ligt achter ons

Scaramucci werkte eerder als communicatiedirecteur van het Witte Huis, hij sprak het publiek toe op de conferentie en verzekerde Bitcoin-houders dat het ergste van de bearmarkt achter ons ligt. Hij ging zelfs zo ver om te stellen dat Bitcoin waardevoller is dan goud, een gedurfde uitspraak.

Tijdens een informeel gesprek met als titel ‘Waarom ik nog steeds geloof,’ moedigde Scaramucci Bitcoin-houders aan om standvastig te blijven en adviseerde hij:

‘Als je Bitcoin bezit, zou ik het niet verkopen. Je hebt de moeilijke tijden doorstaan.’

Bitcoin is voor de jongere generatie wat internet voor ons was

Zijn optimisme gaat verder dan alleen de koers van Bitcoin, hij zegt dat de jongere generaties een belangrijke rol hebben bij het mainstream maken van de cryptocurrency. Hij vergelijkt het met hoe zijn generatie het internet volledig heeft omarmd.

Hij gelooft dat de komende 10 tot 20 jaar buitengewoon gunstig zullen zijn voor Bitcoin en voorspelt dat deze digitale valuta hier is om te blijven.

Iedereen op Wall Street wil Bitcoin ETF

Hoewel Scaramucci de uitdagingen ziet waarmee Bitcoin wordt geconfronteerd in de bredere context, zoals stijgende rente en regelgeving van de Securities and Exchange Commission (SEC), blijft hij overtuigd.

Hij is er stellig van overtuigd dat de brede acceptatie van Bitcoin werkelijkheid zal worden zodra Bitcoin exchange-traded funds (ETF’s) gemeengoed worden onder institutionele beleggers.

Volgens Scaramucci zal ‘elk Wall Street-bedrijf een Bitcoin ETF in hun arsenaal hebben… Wanneer Wall Street iets aanbiedt aan hun klanten, breidt de markt voor Bitcoin zich uit.’

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Ik zou m’n Bitcoin niet verkopen adviseert oud-medewerker Donald Trump appeared first on BLOX | Nieuws.