Shibarium’s hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama heeft zijn wekenlange stilte eindelijk doorbroken. Dit in een tijd waarin Shiba Inu, de op één na grootste meme-munt, worstelt om zijn positie in de top 20 van CoinMarketCap te behouden.

Kusama spreekt zich uit

Via een bericht gedeeld door teamlid Lucie op X, heeft Kusama zijn vastberadenheid getoond om binnenkort het zwijgen te doorbreken. Ondanks de speculaties die zijn opgedoken door zijn stilte, benadrukte hij zijn ononderbroken steun voor de gemeenschap. Hij benadrukte: “We zijn volledig van plan de gemeenschap te steunen. Vandaar het document. Het kost gewoon tijd. Maar ik denk dat het tijd is dat er binnenkort een einde komt aan mijn stilzwijgen.”

Stilte leidt tot speculatie

De gemeenschap is de laatste tijd onrustig geworden door Kusama’s afwezigheid in het publieke domein. Desondanks heeft zijn recente communicatie via kanalen zoals Telegram zijn voortdurende toewijding aan Shibarium benadrukt. Hij waarschuwde tussen 21 en 22 september tegen het verhandelen van het Calcium-token, deed afstand van geruchten over grote verliezen en benadrukte de concentratie op het ontwikkelen van nieuwe producten voor Shibarium.

De toekomst van Shibarium en Shiba Inu

Kusama legde verder uit dat het verbranden van tokens in Shibarium afhankelijk is van gebruik, wat het belang van adoptie benadrukt. Hij gaf ook aan dat het team Shibaswap niet direct heeft vrijgegeven om ruimte te maken voor andere projecten en tokens gebouwd op Shibarium.

Tegelijkertijd zit Shiba Inu in zwaar weer, waarbij het risico bestaat dat het wordt ingehaald door Chainlink (LINK) op CoinMarketCap. De transacties van Shibarium zijn ook aanzienlijk gedaald; van meer dan 200.000 op 11 september naar slechts 15.000 op 27 september.

Conclusie

Met de belofte van Kusama om het zwijgen te doorbreken, wachten fans en investeerders vol spanning op wat er komen gaat. Zijn aanstaande uitspraken kunnen cruciaal zijn voor de toekomst van Shiba Inu en de richting die het project zal inslaan. Het blijft een interessante periode voor iedereen die betrokken is bij Shibarium en zijn groeiende ecosysteem.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

The post Hoofdontwikkelaar Shiba Inu doorbreekt stilte, wat betekent dit voor SHIB? appeared first on BLOX | Nieuws.