Boyaa Interactive, een Chinees bedrijf dat sociale games ontwikkelt en uitgeeft, heeft aangekondigd dat het Bitcoin en Ethereum heeft gekocht. Het bedrijf heeft een bedrag van 5 miljoen dollar besteed aan de aankoop van de twee cryptovaluta.

Bitcoin en Ethereum voor Boyaa

Boyaa is een van de grootste gamebedrijven in China. Het bedrijf heeft honderden miljoenen actieve gebruikers en heeft meer dan 100 games ontwikkeld. De games van Boyaa worden gespeeld door mensen van over de hele wereld. Vooral de pokerspelletjes zijn populair.

De aankoop van Bitcoin en Ethereum is een belangrijke stap voor Boyaa. Het bedrijf wil de cryptovaluta gebruiken om de ontwikkeling van nieuwe games te financieren en om de groei van het bedrijf te versnellen.

Boyaa is niet het enige grote bedrijf dat Bitcoin en Ethereum heeft gekocht. In de afgelopen jaren hebben ook andere grote bedrijven, zoals Tesla, MicroStrategy en Square, cryptovaluta gekocht.

De aankoop van cryptovaluta door grote bedrijven is een teken dat de cryptomarkt steeds serieuzer wordt genomen. Het is ook een teken dat bedrijven steeds meer vertrouwen hebben in de toekomst van de cryptomarkt. Maar deze specifieke aankoop laat zien dat China terug is.

Bitcoin kopen mag weer via Hong Kong

De games van Boyaa zijn vooral populair in China, India en Zuidoost-Azië. De games zijn gratis te spelen, maar gebruikers kunnen geld uitgeven aan in-game items.

Boyaa is een van de grootste gamebedrijven in China. Het bedrijf is genoteerd aan de Hong Kong Stock Exchange.

Het is mogelijk dat de aankoop van Bitcoin en Ethereum door Boyaa iets te maken heeft met de nieuwe cryptoregels in Hong Kong.

De nieuwe regels, die in mei 2023 in werking zijn getreden, maken het voor bedrijven in Hong Kong mogelijk om cryptovaluta te verhandelen en te gebruiken. Dit kan een aantrekkelijke markt voor Boyaa zijn, omdat het bedrijf al een grote gebruikersbasis heeft in Hong Kong.

The post Het mag weer! Chinees bedrijf koopt Bitcoin en Ethereum appeared first on BLOX | Nieuws.