David Schwartz, de chief technology officer (CTO) bij Ripple, heeft een belangrijke boodschap gedeeld met het publiek over zijn werk bij het blockchain-bedrijf Ripple. In een recente tweet deelde Schwartz zijn gedachten over zijn toekomst bij Ripple en onthulde hij wat hem zou doen besluiten om het bedrijf voorgoed te verlaten.

Loyale houding en toekomstplannen

Schwartz, die ook bekend staat als @JoelKatz op X/Twitter, legde uit dat zijn loyaliteit aan Ripple voortkomt uit zijn relatie met medeoprichter en voormalig CEO Chris Larsen. Hij benadrukte echter dat zijn loyaliteit vooral aan het bedrijf Ripple zelf is, en niet specifiek aan Larsen. Schwartz gaf aan dat hij, hoewel hij veel Ripple-aandelen bezit, niet per se bij Ripple hoeft te blijven werken. Hij zou zijn hoge positie daar opgeven zodra het werk niet meer leuk is.

(Nog) geen miljardair

Ondanks zijn aanzienlijke bezit aan Ripple-aandelen, onthulde Schwartz dat hij nog geen miljardair is. Hij gaf toe dat zijn keuze om voor Ripple-aandelen te gaan in plaats van XRP een “grote fout” was geweest. Terwijl Schwartz slechts 2% van de Ripple-aandelen bezit, kregen de oprichters Arthur Britto, Jed McCaleb en Chris Larsen samen 20 miljard XRP. Deze onthullingen komen op een moment dat Schwartz reflecteert op zijn keuzes en zijn toekomst bij Ripple overweegt.

The post Heeft Ripple’s CTO plannen om te vertrekken? “Ik blijf niet eeuwig bij Ripple” appeared first on BLOX | Nieuws.