De populaire pseudonieme analist Rekt Capital deelt met zijn ruim 347.000 volgers op Twitter dat hij momenteel bullish is over Litecoin (LTC), Cosmos (ATOM) en The Sandbox (SAND). Met name Litecoin staat volgens Rekt Capital op een interessant niveau, die de koers tot een hoogte van 110 dollar kan opdrijven.

Wat kunnen we verwachten van deze altcoins?

Litecoin in de lift

Op het moment van schrijven handelt Litecoin op een koers van 87.29 dollar. Een stijging naar 110 dollar per Litecoin zou een procentuele toename van 26 procent voor de koers betekenen. “Litecoin heeft met succes de top van de blauwe bull-vlag getest, wat een terugkeer in de rode zone mogelijk maakt. Dat zou ertoe kunnen leiden dat Litecoin de rest van het rode pad volgt”, aldus Rekt Capital.

Met het “rode pad” doelt Rekt Capital op de rode lijn in de bovenstaande grafiek die van de getallen 1 tot en met 4 is voorzien. Mocht dat lukken, dan staat er voor Litecoin een minimale koers van 110 dollar per munt op de borden.

Als je goed naar de grafiek van Rekt Capital kijkt, dan zie je dat hij deze stijgingen voor augustus 2023 voorspelt. Toevalligerwijs is dat ook het moment waarop de Litecoin Halving plaatsvindt en de inflatie van het project halveert. Dat is een fundamentele ontwikkeling die de argumenten van Rekt Capital versterkt.

ATOM en SAND

Verder is Rekt Capital bullish over Cosmos, een ecosysteem van blockchains dat is ontworpen om te schalen en communiceren. Volgens de populaire analist heeft ATOM het in zich om vanaf de huidige koersen met 20 procent te stijgen.

“Het opwaartse momentum zet door en ATOM blijft zichzelf positioneren voor een gunstige maandsluiting, wat een nieuw bezoek naar de koers van 11 dollar mogelijk maakt”, zo is Rekt Capital stellig over het project. Op het moment van schrijven tikt ATOM binnen op 9,31 dollar per stuk.

Als laatste is Rekt Capital positief over SAND, een project dat zich richt op de Metaverse. Op dit moment betaal je voor SAND 0,4195 dollar per token. Mochten de voorspellingen van Rekt Capital uitkomen, dan kan dit project opstijgen tot een koers van 0,638 dollar per stuk.

Technische analyse blijft in zekere zin natuurlijk speculatie, omdat er nog vele andere factoren zijn die de koers beïnvloeden. Neem dit soort voorspellingen dus mee, maar baseer niet je volledige strategie op de uitspraken van een pseudonieme analist op Twitter.

The post Handelaar voorspelt koersexplosies voor Litecoin, Cosmos en The Sandbox appeared first on BLOX | Nieuws.